izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.661 Çözümler 25 Yer Adana 30 Aralık 2024 #21 Güncelleme yapmayın ekran süresi olarak hiç iyi olmaz.
uxur Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #22 rageddon dedi: Hocam ama sürümüm de çok eski değil mi? Sürüm fazla eski değil mi? Genişletmek için tıkla... iOS 17 güncellemesinden güvenlik güncellemeleri alabiliyorsun diye biliyorum ama nasıl olduğunu unuttum. rageddon dedi: Hocam ama sürümüm de çok eski değil mi? Sürüm fazla eski değil mi? Genişletmek için tıkla... Ya da yükle memnun kalmazsan internetten nasıl iOS 17ye döndürebileceğin hakkında bilgiler var PC ile yapılıyor.
rageddon dedi: Hocam ama sürümüm de çok eski değil mi? Sürüm fazla eski değil mi? Genişletmek için tıkla... iOS 17 güncellemesinden güvenlik güncellemeleri alabiliyorsun diye biliyorum ama nasıl olduğunu unuttum. rageddon dedi: Hocam ama sürümüm de çok eski değil mi? Sürüm fazla eski değil mi? Genişletmek için tıkla... Ya da yükle memnun kalmazsan internetten nasıl iOS 17ye döndürebileceğin hakkında bilgiler var PC ile yapılıyor.