Arkadaşlar merhaba, bugün ayarlara girdiğimde şöyle bir bildirimle karşılaştım: Kendi kendine güncellemeyi indirmiş, kurmamı bekliyor. Sizce kurmalı mıyım?
Kesinlikle hayır. Arkadaşımın orijinal bataryalı iPhone 11 telefonu, menü geçişlerinde bile sanki 15 FPS gibi ve inanılmaz kasıyor. Çok pişman geçtiği için.
Pil sağlığım %74 ve yaklaşık 1 aydır iOS 26 kullanıyorum. Düşük güç modunda kullanınca kasılmalar oluyor fakat düşük güç modunda kullanmayınca kasılma yok. Güncelledikten sonraki saatler telefon biraz alışamadı, hata yaptığımı düşündüm ama düzeldi.
Arkadaşlar merhaba, bugün ayarlara girdiğimde şöyle bir bildirimle karşılaştım: Kendi kendine güncellemeyi indirmiş, kurmamı bekliyor. Sizce kurmalı mıyım?
Bazı yerlerde kasmalar oluyor. Tasarım için kasmaları göz ardı edecekseniz değer. Lakin hiç kasma olmasın diyorsanız kurmayın. İlerki güncellemelerle düzeltirler diye umuyorum ama.