A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar benim iPhone 11'im var sürümü 15.0.1 güncellemedim 3-4 aydır Jailbreak var mıdır varsa nasıl yapılır?
Arkadaşlar benim iPhone 11'im var sürümü 15.0.1 güncellemedim 3-4 aydır Jailbreak var mıdır varsa nasıl yapılır?
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.201 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 IOS modelinizi Youtube üzerinden aratın sürekli. Her gün yeni Jailbreak videosu geliyor neredeyse. Birinden biri çalışır genelde.
IOS modelinizi Youtube üzerinden aratın sürekli. Her gün yeni Jailbreak videosu geliyor neredeyse. Birinden biri çalışır genelde.
A Arthepius Decapat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Babaci dedi: iOS modelinizi YouTube üzerinden aratın sürekli. Her gün yeni Jailbreak videosu geliyor neredeyse. Birinden biri çalışır genelde. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım o yüzden buraya yazdım bildiğin varsa atar mısın link?
Babaci dedi: iOS modelinizi YouTube üzerinden aratın sürekli. Her gün yeni Jailbreak videosu geliyor neredeyse. Birinden biri çalışır genelde. Genişletmek için tıkla... Aradım bulamadım o yüzden buraya yazdım bildiğin varsa atar mısın link?
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #4 Arthepius dedi: Aradım bulamadım o yüzden buraya yazdım bildiğin varsa atar mısın link? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef link yasak.
Arthepius dedi: Aradım bulamadım o yüzden buraya yazdım bildiğin varsa atar mısın link? Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef link yasak.
O.K Kilopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 515 Çözümler 2 16 Şubat 2022 #5 2 gündür araştırıyorum ve yapılmıyor. Şu an için İOS15 sürümlerine yapılmıyor. En son 14.8.1 sürümüne kadar jb yapılıyor diye biliyorum.
2 gündür araştırıyorum ve yapılmıyor. Şu an için İOS15 sürümlerine yapılmıyor. En son 14.8.1 sürümüne kadar jb yapılıyor diye biliyorum.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 16 Şubat 2022 #6 Jailbreak cihazlarınızda güvenlik açıkları oluşturuyor hocam.