iPhone 11 bataryasını değiştireceğim yan sanayi düşünüyorum. Bir telefoncuya sorduğumda yan sanayi taktığın zaman telefon kilitleniyor Apple bunu kendi yapıyor dedi böyle bir durum var mı?
Yan sanayi dediğinde aklına sadece Woyax ve Deji mi geldi? Trendyol da 300-400 TL'ye satılan daha markası olmayan bataryalar senin kafana göre orijinal ve bomba olmuyor o zaman. Değil mi?
iPhone 11 bataryasını değiştireceğim yan sanayi düşünüyorum. Bir telefoncuya sorduğumda yan sanayi taktığın zaman telefon kilitleniyor Apple bunu kendi yapıyor dedi böyle bir durum var mı?
Telefon kilitlenme olayı çalıntı cihazlardan sökülen parçalar için geçerli yan sanayilerde geçerli değil hocam. Deji,Woyax,Rova marka piller orijinale yakın kalitede pillerdir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ben kendi cihazımda da rova kullanıyorum ve şimdiye kadar da problem çıkartmadı, çok isterseniz Apple'da orijinalde taktırtabilirsiniz ama bence yerinizde olsam pil iyice ölmeden değiştirmezdim en niyahetinde orijinal.
Yan sanayi dediğinde aklına sadece Woyax ve Deji mi geldi? Trendyol da 300-400 TL'ye satılan daha markası olmayan bataryalar senin kafana göre orijinal ve bomba olmuyor o zaman. Değil mi?
Kardeşim adamakıllı konuş yarım akıllı falan demeni gerektirecek bir durum yok burada. Saygısızlığın lüzumu da yok.
Dediğin gibi 300 TL'lik bataryalar sağlıklı çalışmayabilir orasında haklısın fakat sen nasıl ki "bomba gibi bir telefonun olur." gibi bir GENEL cümle kurduysan, ben de yan sanayi bataryalardan Woyax ve Deji'yi örnek vererek çok GENEL bir savunma yaptım.
Her ikimizde gayet haklıyız fakat böyle kuru kuru bana kurulmanı gerektirecek bir şey söylemedim sana.