Merhaba Technopat ailesi. 2. el aldığım iPhone 11 cihazım var, aldığımda pil sağlığı %98'di. 1.5 haftada %96'ya düştü. Bunun sebebi 10W adaptör kullanmam olabilir mi? Adaptörün fotoğraflarını yükledim, orijinal olup olmadığını bilmiyorum söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Bunun sebebi 10W adaptör kullanmam olabilir mi? Adaptörün fotoğraflarını yükledim, orijinal olup olmadığını bilmiyorum söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba Technopat ailesi. 2. el aldığım iPhone 11 cihazım var, aldığımda pil sağlığı %98'di. 1.5 haftada %96'ya düştü. Bunun sebebi 10W adaptör kullanmam olabilir mi? Adaptörün fotoğraflarını yükledim, orijinal olup olmadığını bilmiyorum söyleyebilirseniz çok sevinirim.
1.5 haftada %2 pil sağlığının düşmesi pek de normal değil, olabildiğince Apple'ın orijinal 20W adaptörünü kullanın, telefonun şarjını %20'nin altına düşürmemeye çalışın ve ayarlarda iyileştirilmiş pil şarjı özelliğini açın. (Sizin attığınız adaptör yanlış bilmiyorsam IPhone'lar için olan bir adaptör değil, @566156 hocam daha iyi bilebilir.)
Orijinal 20W ile aylardır kullanıyorum %1 bile düşmedi, genel kullanım tarzım %0 olunca tak %100 olunca çek şarjda fazla elleme şeklinde, orijinal olmayan şarj aletleri ile ne kadar dikkat ederseniz edin çok hızlı bir şekilde cihazınıza zarar verirsiniz.