iPhone 11'i Nasıl Buldunuz?

Her firma daha iyisini yapana kadar, daha iyisini yapmışı tiye alır. Sonra aynısını kendileri yapıp eskiyi unuturlar.

Apple'i tekelleştiren insanlara yazık diyorum sadece. Nasıl olsa alıyorlar deyip döşüyorlar.
 
Bizim vergilerimiz ve kur olayı işi berbat ediyor gerçi. Ucuz telefon kalmadı.
Maalesef bizim kendi sıkıntılarımız yüzünden pek ucuz olacağını sanmıyorum. Evet Amerika'da güzel bir fiyata çıkacak ama buradaki vergiler vs. derken kaça katlar kendini artık allah bilir. Modelin stabilitesi güzel görünüyor ama son kullanıcı testlerini de bir görmek lazım derim ben en son. Ona göre karar vermekte fayda var. Malum çelik kasa dediler Note 10 için ama çıkmadı sonrasında
 

iPhone cihazların tüketiciye hazır olarak çıktığını düşünüyorum her zaman. Benim deneyimlerime göre de pişmanlık yaratmıyorlar. Fiyat konusunda bir saçmalık olmazsa, cihaz alınır görünüyor. Aynı güveni Samsung için hissetmiyorum.
 
Yok son kullanıcıya ulaşırken bir hata ile karşımıza çıkmayacağını biliyorum. Çok uzun zamandır Apple cihazlar kullanırım ve bir kere bile saçma bir hata ile karşılaşmadım diyebilirim Ben son incelemeleri de görmeyi özellikle kamera konusunda iPhonedo'yu bir izlemeyi tercih ederim. Kendisi de kameraya baya önem verir ve çeşitli testler yapar sürekli. Bilmiyorsan bakmanı tavsiye ederim YouTube üzerinden. Fiyat konusuna gelecek olursak ben de senin gibi şu an için güvenemiyorum pek
 
Anladım, o konuda haklısın bence de. Tam olarak ne alacağımızı da bilmemiz gerekir. iPhonedo'yu ben de çok eskilerden beri takip ederim. Bir cihazın bütün detaylarını aktarıyor bizlere. En azından beklentileri dizginlemek için iyi oluyor. Ön sipariş yapmak gibi bir planım yok zaten. Alma planım da kesin değil. Sadece, SE'den vazgeçersem, o modelin iPhone 11 olabileceğini söylüyorum. Fiyat ve performans bakımından, uzun zamandır ilk defa bir model dikkatimi çekti.
 
Tasarım konusunda ilerleme kaydedememesi ilginç. En azından benim açımdan. Performansa gelecek olursak testlerden sonra tartışmak doğru olur.
 
Türkiye fiyatı 22bin TL olucak diye söylentiler var. Olabilir de gayet normal. Tasarımdan da belirtilmiş ki IPhone sersisinin gelmiş geçmiş en iyi kameraya sahip olucağı söyleniyor. Düşük ışıkta çekim kalitesi , 4K 60 kare, videolar otomatik olarak stabilize ediyor. Tıpkı bir sabitleyici kullanılmış gibimiş. Ayrıca lenslerinde 120 derecelik açıyla olucağı söyleniyormuş beni tek şaşırtan burası oldu aslında. IPhone 11 de geniş ve ultra geniş özelliği olucağı söyleniyor. Yani bu şu demek profesyonel fotoğraf makinesi gibi çekim yapabilicekmiş.

Benim görüşüm hiç gerek yok abi. Bunun yerine o fiyata Sony A7 III gibi profesyonel kamera alırım, giderim birde crane 2 sony uyumlu bir şekilde sabitleyici alırım çok çok çok (profesyonel çekimler ) yaparım. Tabi bu benim kişisel görüşüm fotoğrafçılık ile ilgilendiğim için.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…