iPhone 11'i Nasıl Buldunuz?

@Hüseyin42 Alışın buna. Yakında bu tasarımdan başka bir ürün çıkmaz. 3.5 mm giriş kalkar, dalga geçilir ama bütün markalar taklit eder. Çentik gelir, bütün markalar dalga geçer ama hepsi nal gibi çentik koymaya başlar. Aynı durum bunda da yaşanacak. Her zaman birileri gaza gelir ve dalga geçer, gider aynı cihazın çakmasını kullanır.

Bugüne kadar Apple ürünlerinden çok memnun kalan birisi olarak;
1- Rakip tasarımlara bakınca çentiğin biraz daha küçülmesi lazımdı,
2- Çerçeve halen çok kalın,
3- Arka kamera tasarımı 11'de çift kamera olduğundan idare eder gibi ama diğer 3 kameralı modeller bence tasarım başarısızlığı, kaba duruyor.
Performans olarak yine kimseyi üzmeyecek olsa da, tasarım açısından 11 sınıfta kaldı bence...

Bu fiyat politikası ve tasarım ile pek elim varmasa da Android modellere yönelecek gibiyim...

Android üreticileri Ekran altı kamera teknolojisi ile çentik olayını bitirecek. Kamera kurulumları daha simetrik ve hoş duruyor. Genel tasarım olarak daha iyi ürünler çıkartıyorlar. Arada eskisi kadar işlemci performans farkı olmadığından bu ürünlerin bir olayı kalmadı. iPhone X tasarımı iyi sayılırdı. Bu yüzden tüm üreticiler kopyaladı. Bu tasarımın çakmasını yapacaklarını düşünmüyorum. Çok kaba duruyor.

Benim iPhone sunumunu izlerken uykum geldi. Akşam 21:30 civarıydı.
Apple a teşekkür ediyorum, son zamanlarda uyku problemi yaşıyordum.

Acıktığınızda, yemek bile pişirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…