iPhone 11'in İOS 26 performansı nasıl?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
IOS'un son güncellemesi iPhone 11'e geldi mi bilmiyorum ama alacak telefonlar arasındaydı sanırım. Performansı nasıl?

Batarya olarak bir farklılık göremedim ama hafif takılmalar var gibi.

Evet geldi. Kendi cihazım için yorulamam gerekirse performansı arttı daha akıcı pil konusunda da iyi. Gerisini zaten biliyorsunuz liquid glass.
Tamamdır, teşekkür ederim. Seneye Haziran - Temmuz'a kadar büyük bir IOS güncellemesi alacak mı tekrardan?

Evet geldi. Kendi cihazım için yorulamam gerekirse performansı arttı daha akıcı pil konusunda da iyi. Gerisini zaten biliyorsunuz liquid glass.

Henüz adapte olamamıştır.
Pil sağlığınız % kaç? Bende şuan %77 pek telefon kullanmıyorum zaten sürüm olarak ios 17 deyim, 18 i sevmemiştim ama 26 hoşuma gitti güncellemeye değer mi acaba bazıları takılma kasma sorunlarından bahsediyor düzeltmişlermidir?

Konunun başında bahsettiğim takılmalar tamamen gitti. Pil sağlığım %80, sadece sosyal medya için kullanıyorum telefonu. Ekran sürem yaklaşık 4-5 saat. Bana çok bile hocam.

Merhaba bende dün geçtim normalde pil 3 saat dayanıyordu. 2.30 saate düştü. Kasmalar başladı. Ama donma takılmalar düzelmiş. Kasmalar rahatsız etmiyor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…