H HqrunN Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 iPhone 11 markalı telefona sahibim. Telefonu güncellemek istedim ama şifreyi unuttum, telefon 1 saat boyunca kilitlendi. Sıfırlamadan açmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
iPhone 11 markalı telefona sahibim. Telefonu güncellemek istedim ama şifreyi unuttum, telefon 1 saat boyunca kilitlendi. Sıfırlamadan açmanın bir yolu var mı?
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Hayır.
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 25 Kasım 2023 #3 Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür.
Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 710860 dedi: Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür. Genişletmek için tıkla... iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum.
710860 dedi: Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür. Genişletmek için tıkla... iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum.
H HqrunN Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 710860 dedi: Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür. Genişletmek için tıkla... Şifremi unutamazmıyım. Bende insanım ayrıca ben telefonu face idden açıyorum.
710860 dedi: Cep telefonun şifresini unutman pek inandırıcı değil, telefonu her kapatıp açmanda zaten şifre isteyen bir yapısı var. Gerçek sahibi sen isen fatura ve kimliğin ile Apple servisine götür. Genişletmek için tıkla... Şifremi unutamazmıyım. Bende insanım ayrıca ben telefonu face idden açıyorum.
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 25 Kasım 2023 #6 nrywq4 dedi: iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şifresini bilmeyen onu hiç bilmez.
nrywq4 dedi: iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şifresini bilmeyen onu hiç bilmez.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 710860 dedi: Şifresini bilmeyen onu hiç bilmez. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz.
H HqrunN Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 nrywq4 dedi: iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ama sıfırlamak istemiyorum.
nrywq4 dedi: iCloud şifresini biliyor ise PC'den sıfırlanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten ama sıfırlamak istemiyorum.
7 710860 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1.074 Çözümler 5 25 Kasım 2023 #9 HqrunN dedi: Şifremi unutamazmıyım. Bende insanım ayrıca ben telefonu face idden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Faceid ilk olarak şifre doğrulaması ister, yani senin telefonun hiç kapanmadı.
HqrunN dedi: Şifremi unutamazmıyım. Bende insanım ayrıca ben telefonu face idden açıyorum. Genişletmek için tıkla... Faceid ilk olarak şifre doğrulaması ister, yani senin telefonun hiç kapanmadı.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.101 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #10 HqrunN dedi: Zaten ama sıfırlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bırak sıfırlamayı bir daha telefonu kullanabilirsen ona dua et.
HqrunN dedi: Zaten ama sıfırlamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sen bırak sıfırlamayı bir daha telefonu kullanabilirsen ona dua et.