iPhone 11'in pil sağlığı 4 ayda 99'a düştü

CerrahpaşaLı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. Yaklaşık 4 ay önce buraya konu açmıştım, iPhone 11 aldım nasıl şarj etmeliyim diye. Bugün ki sorum şu: Arkadaşlar dediğim gibi telefonu 4 ay önce aldım ve dün itibarıyla pil ömrü 99'a düştü. Sizce normal mi? Not: Şarj esnasında telefonu kullanmıyorum, telefon tamamen dolduktan sonra şarjda kalmıyor bu sebeple gece takmıyorum, 20'nin altına düşmesine izin vermeden şarj ediyorum. Kısacası birçok genel yargıya uyuyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Normal olanı ayda %1 düşmesi. Yani 4 ay sonunda pil sağlığı %96 bile olsaydı gene normaldi ama sizinki %99'müş çok titiz kullanmışsınız demek ki.

Bu dediğiniz sınavdan 99 alınca ağlayanların sözlerine benziyor.

Bu dediğiniz sınavdan 99 alınca ağlayanların sözlerine benziyor.
Hahaha hocam ilk kez kullanıyorum pek bilgim olmadığı için sormak istedim.

Normal olanı ayda %1 düşmesi. Yani 4 ay sonunda pil sağlığı %96 bile olsaydı gene normaldi ama sizinki %99'müş çok titiz kullanmışsınız demek ki.
Dikkat ediyorum evet, teşekkür ederim yorumunuz için.

Gayet normal merak etmeyin onun %80'lere gelmesi bile 3-4 yılı bulacaktır.
Teşekkür ederim yorumunuz için sağolun.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Normal bu arada yapıyor musunuz bilmiyorum ama iPhone kılıfsız şarj etmek gerekiyor ısınmadan dolayı.

Çok saçma gelecek belki fakat telefonumu son 1 senedir neredeyse sadece powerbank ile şarj ediyorum, son bir senedir sabit %84 devam ediyor. Telefon 2.5 yaşında.
Bende ilk bir sene çok fazla düşmüştü ve oluyor yani. 2 sene içinde %80'e kadar düşmesi normal karşılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…