iPhone 11'in şarjı kaç saat dayanıyor?

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
iPhone 11 kullananlara şarj konusunda soru soracağım. Pil sağlığınızda yazarsanız sevinirim.

Genel kullanımda sarjı kaç saat gidiyor?
Sosyal medyada aralıksız takılsak kaç saat gider?
Oyun oynamıyorum ama oyun oynadım diyelim kaç saat gider? Teşekkür ederim.

Arkadaşlar iPhone 11 alınmaz ekranı kötü falan demeyin. Bütçe buna yetiyor ve evet iPhone istiyorum. Profesyonel işçilik yapmayacağım genel kullanacağım.

Genellikle 5-6 saat arası dayanıyor benim iPhone 11. iOS 16.2 versiyonu yüklü.

Genellikle 5-6 saat arası dayanıyor benim iPhone 11. iOS 16.2 versiyonu yüklü.

Bu 5 - 6 saat genel kullanımda mı? Yoksa aktif şekilde kullanırken mi?

Ben yine de söyleyeyim hocam içimde kalmasın. iPhone 11 alınmaz.

Yıllardır Android kullanıyorum bıktım. Arkadaşımın IPhone'unu inceledim çok hoş geldi. Android telefonların nedense hepsi bana çakma gibi geliyor ve tasarımları berbat. IPhone'u internette de araştırdım beğendim. Deneyeceğim beğenmezsem değiştiririm ama beğenmeyeceğimi düşünmüyorum.

5 ay oldu pil sağlığım %95. Aktif kullanıyorum ve 6 saat rahat gidiyor, Genel kullanımda sabahtan akşama gidiyor.
Not: Son sürüm yüklü.

Android'in hangi cihazını kullanıyorsunuz ama? Bunca sene J7 Prime kullanıpta iPhone 500 XS Ultra diamond Platinum Pro Max'i görürseniz tabii çok hoş gelir. Şu an Samsung'unda çok iyi cihazları var iPhone 11 fiyatına.

Bende batarya 1 Günü rahat götürüyor. Ama ben çok kullanmıyorum telefonu. Bilgisayarı çok kullanıyorum. Ekranı da kötü değil bu arada. Tamam, iyi de değil ama kötü de değil. Sadece Oled paneller gibi siyahları tam siyah olarak veremiyor. Yoksa Apple bu cihaz da kaliteli bir panel kullanmış. Ben ekran konusunda bir sorun yaşamadım.

5 ay oldu pil sağlığım %95. Aktif kullanıyorum ve 6 saat rahat gidiyor, Genel kullanımda sabahtan akşama gidiyor.
Not: Son sürüm yüklü.

Detaylı yorumun için teşekkür ederim. Mesajları kontrol ederim ve arada sosyal medyaya bakar çıkarım. Bu benim 1 günümü çıkarır yani?

Detaylı yorumun için teşekkür ederim. Mesajları kontrol ederim ve arada sosyal medyaya bakar çıkarım. Bu benim 1 günümü çıkarır yani?

Snapchat günlük ortalama ekran süresi 4.30 saat, Instagram 3 saat ve farklı uygumlalar kullanıyorum 1 gün hayli hayli gidiyor. Özelikle güç moduna alınca zaten bitmiyor.

Hocam modeli demiyorum arayüzü ve yazılımı IPhone'da daha hoş buldum. Android'leri biliyorsunuz çok karışık arayüzleri var ve IPhone'un optimizasyonuda Android'den iyi. S21 FE mesela iPhone 11'den daha iyi ama istemiyorum hiç hoş gelmiyor.

Detaylı yorumun için teşekkür ederim. Ben de sağdan soldan duydum sarjı çok hızlı bitiyormuş diye. 5 saate falan bitiyor sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…