İlk olarak telefonu sallayınca içinden ses geliyor. SIM yuvasını açtığım zaman bu artıyor. Pil falan mı çıktı Acaba? 4 dakikada 1 şarj gidiyor. Telefon Max 2 saat falan dayanıyor. Sorun nedir? Yardım. Instagram'a girince hele 4 dakikada 1. su gibi.
İlk olarak telefonu sallayınca içinden ses geliyor. SIM yuvasını açtığım zaman bu artıyor. Pil falan mı çıktı acaba? 4 dakikada 1 şarj gidiyor. Telefon Max 2 saat falan dayanıyor. Sorun nedir? Yardım. Instagram'a girince hele 4 dakikada 1. su gibi.
Telefoncuya götürmek
Konu açmak![]()
telefonun içine açtırınca belli oluyo mu ve değeri düşmez miBen bu sorunu yasamıstım problem iyice delirdi telefon şarj almamaya basladi ve kendini resetleyip durdu ve bataryam yeniydi. Tamire gönderdim adam bataryasının baglantisini yerine oturttu direkt çözüldü problem. Umarım sizin probleminiz de bu sekilde cözülür basit ve kısa sürede cözülmüstü benimki.
hocam garantisi bittiÖnemli bir problem gibi görünüyor dostum, servis dışında bu forumda sana yardım edebilen çıkmaz. Vakit kaybetmeden Apple'a gitmelisin.
hocam olabilirde ya o değilsePilin soketi yerinden çıkmış olabilir hocam.
Telefonun içine açtırınca belli oluyor mu ve değeri düşmez mi?
Telefonun içine açtırınca belli oluyor mu ve değeri düşmez mi?
Hocam garantisi bitti.
Hocam olabilirde ya o değilse.
pil sağlığım 94 ranza yataktan düşürmüştüm 3 ay önce o zaman başladı sanırımda emin değilim belkide hiç bir şey çıkmamıştır ama yuvayı çıkarıp sallayınca ses artıyor* Telefonunuz yakın zamanda darbe / sıvı teması aldı mı?
* Pil sağlığı ne durumda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.