Spo Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Açma kapama tuşum sabaha kadar çalışıyordu, herhangi bir darbe almadı ancak tuş içeri göçtü. Nedendir acaba kendim çıkarabilir miyim?
Açma kapama tuşum sabaha kadar çalışıyordu, herhangi bir darbe almadı ancak tuş içeri göçtü. Nedendir acaba kendim çıkarabilir miyim?
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.902 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #2 Nasıl resim atar mısınız?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.197 Çözümler 6 10 Mayıs 2024 #3 Spo dedi: Açma kapama tuşum sabaha kadar çalışıyordu, herhangi bir darbe almadı ancak tuş içeri göçtü. Nedendir acaba kendim çıkarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir, servise goturunce yapilabilir ama garantisi bittiyse para alinir.
Spo dedi: Açma kapama tuşum sabaha kadar çalışıyordu, herhangi bir darbe almadı ancak tuş içeri göçtü. Nedendir acaba kendim çıkarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir, servise goturunce yapilabilir ama garantisi bittiyse para alinir.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.644 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #4 Cihazı 3U Tools programıyla kontrol eder misin hocam? Cihaz kasa değişimi olduysa olabiliyor yan sanayi kasalarda. Hiç normal bir durum değil.
Cihazı 3U Tools programıyla kontrol eder misin hocam? Cihaz kasa değişimi olduysa olabiliyor yan sanayi kasalarda. Hiç normal bir durum değil.