iPhone 12 alarak hata mı yaptım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS kullanmadığımdan soruyorum iOS 18 olmamasının dezavantajı ne?

Android istemedigine göre başka seçenek yok.

Okumadan konulara dalıyor musunuz? Ayrıca cihaz daha güncelleme alacak. XS ve XR bile iOS 17 aldı günümüzde.

Alsa bile en fazla 1-2 alacak 3 değil bende XR'dan S23 FE ye geçtim 4 güncelleme desteği alacak mesela andoid 14 var şu anda tabii siz bilirsiniz buradaki arkadaşlar tavsiye veriyor ama Türkiye'de bütçe sınırsız değilse iPhone almak bence saçmalık vergiler artmadan önce kardeşime iPhone 14 almış ve Mac kullanan biri olarak söylüyorum bunu yani Apple düşmanı değilim ama Samsung TR'ye özel fiyat ile çıkarken başka telefonlara yönelmem artık Apple dolar 1 kuruş artsa zam getiriyor yoksa yurt dışında S23 ile iPhone 14 benzer fiyatta ülkemizde S23 28 bin lira iken iPhone 14 45 bin aradaki fiyat farkı inanılmaz.

iOS 19-20 alacak en kötü dostum. Üzerine güvenlik güncellemelerinide rahat alır. Kendi kararı demek ki Android kullanmayı sevmiyor. iOS sevmeyene iOS, Android sevmeyene Android önermek mantıksız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…