iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
0
7 yıl önce çıkmış telefondan bende bıkarım tabii ki. Özellikle o zamanın orta segmenti olan telefon.
Bir devirden çıkıp yeni bir devire geçiş yapacaksın haberin yok

Biraz öyle olacak evet

Kardeşim sana değil lafım bazı şuursuzlar çöp diyor da onlara yazdım. O da sırf yorumlarını beğenmedim diye ha yoksa donlarını satarak alıyorlar Iphone 12'yi.
Nerede çöp yazdığımı söyler misin? Ayrıca elimde S21 + IPhone 8 var.

Kim çöp yazmış? Konuyu tekrar gözden geçirdim çöp yazan kimseyi görmedim. iPhone yerine S23 alınabilir gibisinden yorumlar var sadece. hatta boş muhabbet yapıyorlar yazmışınız umarım S23 önerenlere yazmamışsınızdır.

Tabii ki şart değil fakat az önce de yazdığım gibi durum. Sizinde düşüncenizi merak ettim hocam alınır mı? Kaç yıl gider?
iPhone 12 sizi minimum 4 yıl götürür hocam ama aynı şekilde S23 aynı kullanım süresini verecektir, hatta daha iyi işlemci ve bataryadan dolayı daha uzun kullanabilirsiniz ama eğer iPhone deneyimi yaşamak istiyorsanız tabii ki alınır. A14 Bionic ve 4 GB Ram, iOS işletim sistemi için gayet yeterli ve uzun planlı.

@Kemal Berk yavaştan Apple fanboyu olduğunuzu düşünmeye başlıyorum. iOS optimizasyon olarak neden iyi? Cevabı çok basit iPhone telefonlar için özel yapılan bir işletim sistemi ve IPhone'ların donanımlarına adapte olduğu için yazılım konusunda 1 adım önde.

Android ise açık kaynak işletim sistemi. Adını sanını duymadığımız marka bile Android kullanabiliyor. Ondan dolayı Android işletim sistemi neredeyse çoğu telefonda kullanılabiliyor fakat üreticinin donanımı ve düzeltmeleri sağlam yapması lazım.

Bence iOS’u kesinlikle deneyimleyin. Bunca yıl zaten kullanmışsınız. iPhone 12 alınır ama aynı fiyata iPhone 13 mini var. Küçük ekran takıntınız yoksa iPhone 13 mini daha iyi bir seçim olacaktır.

Hocam neden böyle bir düşünceye kapıldınız? Aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…