iPhone 12 alınır mı?

@Onur58 boş bir takıntı. 12 kötü bir telefon değil hala fazlasıyla iş görür donanım, ekran ve kamera olarak. Lakin batarya büyük sorun bunu göz önünde bulundurun.

Yani S23 alın diyorsunuz.

iPhone alma takintinizi yenerseniz cevap "S23 almak daha mantıklı" olacaktır.
Yenemem derseniz iPhone 13'e çıkın. Çıkamam derseniz ise iP 12 alınır.

@Onur58 boş bir takıntı. 12 kötü bir telefon değil hala fazlasıyla iş görür donanım, ekran ve kamera olarak. Lakin batarya büyük sorun bunu göz önünde bulundurun.

S21 FE 128 GB işimi görür mü telefonda oyun oynamıyorum uygulamalar içinde hızlı olsun film izleyeceğim onlarda sıkıntı olmasın kasma olmasın yeter.

@Onur58 Dediğin işler için S21 FE iş görür hala iyi bir cihaz. 2 yıl daha güncelleme de alacak. Bu da batarya olarak iyi bir telefon değil yalnız, yine de 12 modelinden iyi gider şarjı. S22, S21, S21 FE modelleri batarya olarak yoğun kullanan biri için yetmez kesinlikle.

S21 FE yerine S23 FE alman daha mantıklı, fazla da fiyat farkı yok madem S23 almayacaksın.

Yani hocam iPhone 12 o fiyat değmez dediğiniz için S23 baktım çok iyi telefon ama Android alacaksam bari 15-22 bin TL arası bir telefon almak daha mantıklı diye düşündüm çünkü telefonda çok yaptığım bir şey yok kripto uygulamalarına hızlı girsin film izlerken sorun olmasın.
bu fiyat bandında s23fe mi al diyorsun kesinlikle

Evet S23 FE öneriyorum.

İlla diyorsan iPhone alacağım o zaman 12 yerine 12 PM, 13 bak derim. Orası sana kalmış artık. Ben IOS kullanıcısıyım ama Android'i seviyorum. Sen Android'i sevmiyorsan sana zorla aldırtamam. Maksat sonra pişman olma.

Hocam kuzenimde iPhone X vardı çok beğenmiştim kamerası çok iyiydi uygulamalarda çok hızlıydı abimde iPhone 11 vardı oda aynı şekil yani artık bir iPhone almak istedim iPhone 13 36 bin TL falan oda gereksiz para geliyor bir telefon için.

S22 mi S23 FE mi?

S23 FE daha mantıklı bir tercih S22 modeline göre. Hem daha güncel, şarjı daha iyi, termal ve güç tüketimi noktasında da daha başarılı.

@Onur58 Ben eski iPhone 12 Pro kullanıcısıyım şarjı beni perişan etti açıkçası. Yoksa diğer türlü iyi telefondu. Performans, tek elle kullanım rahatlığı ve kamerasından çok memnundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…