Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #11 JustedGE dedi: Bu yüzden yorumu sileceğim işde sizin gibi insanları üzen bir ırk daha keşf edildi. Genişletmek için tıkla... Hocam (!) işareti "şaka" "ciddi değil" "ironi" anlamlarına geliyor yani ciddi anlamda söylemedim onu kusura bakmayın
JustedGE dedi: Bu yüzden yorumu sileceğim işde sizin gibi insanları üzen bir ırk daha keşf edildi. Genişletmek için tıkla... Hocam (!) işareti "şaka" "ciddi değil" "ironi" anlamlarına geliyor yani ciddi anlamda söylemedim onu kusura bakmayın
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #12 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam neden 12 mini? Fiyat sebebiyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet tâbi hocam. Özellikleri aynı olmasına rağmen aradaki fiyat farkı fazla. Yani boyut sıkıntı değilse neredeyse aynı cihaz daha ucuza alınabilir.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam neden 12 mini? Fiyat sebebiyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet tâbi hocam. Özellikleri aynı olmasına rağmen aradaki fiyat farkı fazla. Yani boyut sıkıntı değilse neredeyse aynı cihaz daha ucuza alınabilir.
JustedGE Femtopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 69 4 Ağustos 2021 #13 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam (!) işareti "şaka" "ciddi değil" "ironi" anlamlarına geliyor yani ciddi anlamda söylemedim onu kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Biliyorum ironi işareti olduğunu.
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam (!) işareti "şaka" "ciddi değil" "ironi" anlamlarına geliyor yani ciddi anlamda söylemedim onu kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Peki hocam. Biliyorum ironi işareti olduğunu.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #14 12 Mini ile arasında 2000 TL fark var, aradaki fark için 12 alınmaz. 12 Mini ya da 11 alın.