iPhone 12 Amazon'dan mı alınmalı, Hepsiburada'dan mı?

3000 TL IMEI kayıt ücreti olacak.

Link?
Ben baktım. İnternet üzerinden satış yapmıyorlar genelde. Telefoncu birkaç tanıdığım direkt elden alıp satıyor. Dün de şöyle söyledi: Telefonu ilk açtığında altı ay normal simle, daha sonra E-Sim'le ondan sonra da her 6-7 ayda bir servislerde kalan, kullanılmayan iPhone'ların IMEI'lerini atarak kullanırsın dedi. Bu aranda resmi garantiden yararlanamıyorsunuz.

Normal sim 4 ay, E Sim de 4 ay toplam 8 ay. Her biri 6-7 ay değil.

Başka telefonun IMEI'sini atmak büyük sıkıntı. Telefonda sorun çıkınca servise para versen bile yapmazlar, satarken sorun çıkarır

iPhone’lara imei atılmıyor ayrıca.

Ben de böyle işlerle uğraşmayı sevmediğim için muhtemel orjinal 12 alacağım. Bundan önce 6(16GB) kullanıyordum. Ve telefon suya düşene kadar 2GB boş yer vardı.
Bir diğer sorum dolar şu an: 16.10TL ve hızla yükseliyor. Fiyatlara ne zaman yansır?

IMEI atma işlemini yapmak büyük sıkıntı. Güncellemelerde ve telefonda bir sorun donma, açılmama vb. gibi sorunlar oluştuğunda fabrika ayarlarına geri döndürmen gerektiği anlarda her seferinde yeniden IMEI attırmak zorunda kalacaksın. Uğraşması ayrı dert, ücreti ayrı dert.

iPhone 12 ile çektiğin fotoğraflar ve videolar iPhone 6'ya göre rahat bir 3 kat yer kaplar. Çok daha kaliteli çünkü.

100ü TL'ye 3310 IMEI'si atıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…