U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba, iPhone 12'de ayarlara girmek istiyorum fakat her girmeye çalıştığımda beni atıyor. Bir yöntemi var mıdır?
Merhaba, iPhone 12'de ayarlara girmek istiyorum fakat her girmeye çalıştığımda beni atıyor. Bir yöntemi var mıdır?
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 9 Temmuz 2021 #2 usena dedi: Merhaba, iPhone 12'de ayarlara girmek istiyorum fakat her girmeye çalıştığımda beni atıyor. Bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı denediniz mi?
usena dedi: Merhaba, iPhone 12'de ayarlara girmek istiyorum fakat her girmeye çalıştığımda beni atıyor. Bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı denediniz mi?
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 9 Temmuz 2021 #3 zarkatake dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sorun hala devam ediyor.
zarkatake dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sorun hala devam ediyor.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 9 Temmuz 2021 #4 usena dedi: Evet, sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Servise götürün. Sistem uygulamaları açılmıyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok. Gitmeden yedekleyin.
usena dedi: Evet, sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Servise götürün. Sistem uygulamaları açılmıyorsa yapabileceğiniz pek bir şey yok. Gitmeden yedekleyin.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 484 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 9 Temmuz 2021 #5 Sorunu çözdüm, BİOS bölümüne girdim, ayarları sıfırladım ve telefonu yeniden başlattım. Ayarları açabiliyorum fakat tekrar yapılandırmam gerekecek.
Sorunu çözdüm, BİOS bölümüne girdim, ayarları sıfırladım ve telefonu yeniden başlattım. Ayarları açabiliyorum fakat tekrar yapılandırmam gerekecek.