iPhone 12 çok hızlı şarj azalması

karyakaya

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Yakın zamanda iPhone 12 aldım, fakat şarj konusunda çok dengesiz geliyor cihaz. Mesela şarjım %90 iken 20 dakika 90 olarak kalıyor sonra bir anda hızlıca %87'ye düşüyor. Orada da 20 DK takılıyor hani bu zaten taktığım bir mevzuydu ama asıl sorun şu ki %30'lara geldikten sonra telefon şarjı bildiğiniz içiyor. 21:15'te %33 şarjım vardı mesela şu an saat 22:25 ve %7 şarjım var bu normal bir düşüş değil galiba tamam hep elimde telefon ama ne olursa olsun böyle düşmemeli arka planda da açık uygulama yok çok fazla anlamıyorum konum da kapalı.

Bugün 15:10'da evden çıkarken %86 idi mesela şu an 22:25'te %7 Full elimdeydi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yedek alıp sıfırla. Cihazını yüzde 10 ya da 20 de şarja tak yüzde yüz olduğunda prizden çek. 20-90 yok 30-80 bunların hepsi şehir efsanesidir. Yüzde yüz olmadan cihazı prizden alırsan bataryaya zarar verirsin.

Kullandığın uygulamaların ne kadar şarj tediğine bak eğer herhangi bir sıkıntı yoksa batarya değiştir.

Cihazınızın şarjını 20-30'dan aşağı düşürmemeye çalışın bataryaya ciddi şekilde zarar verebiliyor. Şarjınız 100 olmadan prizden almayın. Bir de arka planda şarj tüketen uygulamaların kapalı olduğundan emin olun. Benim telefonun şarjı maksimum 10 saat dayanabiliyor. Telefonunuzun garanti süresi varsa iade edin.

arka planda açık uygulamalara nasıl bakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…