iPhone 12 ekran parolasını unutmak

AuEnx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 12 telefonumun ekran parolasını unuttum. Üst üste yanlış girince de Face ID ile açmadı ve 1 saat bekleme süresi verdi. iCloud hesabıma erişim sağlayabiliyorum ve şifresini biliyorum. Ekran parolasını nasıl kaldirabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Ek: iTunes uzerinden 3 defa telefonu kurtarma moduna alıp, sınırlamaya çalıştım ancak iTunes üzerinden hata verip devam etmedi. Ve ayrıca telefon kurtarma modunda kablo ve bilgisayar ekraninda takılı kalmıştı. Yeniden sifirlamaya denedim ve yine hata verdi ve bu seferde Apple simgesinin olduğu geri yükleme ekranında takılı kaldı çubuk ilerlemesi de olmuyor telefon kapanmıyorda

Güncelleme: Sorunu çözdüm. Ekran parolasını unutan arkadaşlar, iTunes üzerinden telefonunuzu kurtarma moduna alıp, sıfırlayabilirsiniz ve bu şekilde parolanız kalkar ancak sıfırlama sırasında iTunes'ta sıfırlama yaparken hata alabilirsiniz ve yarıda kalabilir veya telefonunuz apple simgesi ilerleme çubuğu ekranı veya kurtarma modu ekranında kalırsa bilgisayarınızda tekrar sıfırlamayı deneyiniz düzelecektir. Ancak aldığınız hata kodları da önemli ona göre internetten bakmanızı öneririm. Ben farklı bir bilgisayardan iTunes'a bağlanıp sıfırlamayı yapabildim hatasız, sizde karşılaşırsanız farklı bir bilgisayarda kesin deneyiniz. Ek olarakta antivirüs programını da sıfırlama yaparken kapatibilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı