iPhone 12 için powerbank önerisi

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
12 Pro Max kullanıyorum, powerbank önerisi istiyorum. Kısa kablo olsa yanında iyi olur çünkü kablo uzun ve cebimde taşımak istemiyorum.

Kısa bir kablo ve powerbank önerisi arıyorum açıkçası. (Kısa kablo sıkıntı diyorsanız kendi kablomuda kullanırım sıkıntı yok) Powerbank piyasasını bilmiyorum ₺600 falan uygun bana sadece powerbank için. Bu fiyata bu daha iyi derseniz aşabilirim ya da inebilirim.

Apple'ın kendi powerbankı vardı galiba tam hatırlamıyorum ona bakabilirsiniz.

Telefonunuzun kapasitesi 3687 mAh olarak görünüyor.
Xiaomi powerbank konusunda başarılı bulduğum bir marka bu sebepten ötürü tavsiye ederim.
Kablosuz olmasından sebep kullanım ve taşıma konusunda pratiklik kazandıracaktır.
Ortalama 2.5 doluma kadar kapasitesi var.

TTEC ve kablosuz Xiaomi arasında kaldım.

TTEC ve kablosuz Xiaomi arasında kaldım.
Kablosuz olmasına aldanma bence. Hem 10.000 Mah, hem de kablosuz şarj çok kullanışlı değil. Telefonu eline alamıyorsun kablosuz şarj olurken. Uyurken ya da telefonla uğraşmayacağın zaman çok rahat ama telefona bakacağın zaman kablosuz şarj iyi değil maalesef. Ben çalışırken masaya koyuyorum kablosuz şarja, çok pratik oluyor çünkü telefonla işim olmuyor ama eve gelince telefona bakacağım zaman kablosuz şarj mantıklı olmuyor.

Yani sırf kablosuz diye alacaksan alma, kapasitesi de daha düşük.

Daha minik, taşınabilir bir powerbank istersen Xiaomi'nin 10.000 Mah'lık minik bir modeli var. Hem hızlı şarjı da mevcut. Hali hazırda benimde elimde bulunuyor. Onu tavsiye ederim.

Ama ben olsam 20.000'lik alırdım. Şuan elimde 4 adet powerbank var. 10.000'lik olanlar çok çabuk bitiyor. 20.000'likten aşağı alınmaz bence. (Tabi ki kişiden kişiye değişir. Ne beklendiğine bağlı.)

Anker Powerbank (20.000 mAh, 87W, Dahili USB-C Kablo) - Siyah - Macbook, iPhone 16/15 Serisi, Samsung, Switch Uyumlu - A1383 (Anker Türkiye Garantili)

Spigen 20000 mAh Alüminyum Kasa 30W USB-C + USB-A Giriş / Çıkış Hızlı Şarj 3 Portlu Powerbank / 1 Metre Type-C Harici Kablolu Taşınabilir Şarj Cihazı + Taşıma Çantası EA3020 Black - ABA09433

Baseus Star-Lord 22.5W 20.000 mAh Dijital Ekranlı Powerbank Beyaz

Bunları biraz irdeledim ama pek anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…