B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 580 7 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, yeni telefon aldım. İçinden şarj adaptörü çıkmıyormuş sadece kablosu çıkıyormuş. Bu yüzden adaptör önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Merhabalar, yeni telefon aldım. İçinden şarj adaptörü çıkmıyormuş sadece kablosu çıkıyormuş. Bu yüzden adaptör önerir misiniz?
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 7 Mayıs 2021 #2 https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-pm-HB0000120WW9 Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-pm-HB0000120WW9 Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 580 7 Mayıs 2021 #3 Baran30 dedi: https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-pm-HB0000120WW9 Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum, fakat. Hızlı şarj (quick charge) yok diyor, acaba nasıl oluyor? Bu orijinal üründe bilgin var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
Baran30 dedi: https://www.hepsiburada.com/apple-20-w-usb-c-guc-adaptoru-mhje3tu-a-pm-HB0000120WW9 Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum, fakat. Hızlı şarj (quick charge) yok diyor, acaba nasıl oluyor? Bu orijinal üründe bilgin var mı?
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.269 Çözümler 8 7 Mayıs 2021 #4 Orijinal Apple lisanslı ürün almanı tavsiye ederim. Telefonundan Apple Store üzerinden sipariş verebilirsin.
Orijinal Apple lisanslı ürün almanı tavsiye ederim. Telefonundan Apple Store üzerinden sipariş verebilirsin.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 7 Mayıs 2021 #5 berkayytmz dedi: Teşekkürler dostum, fakat. Hızlı şarj (quick charge) yok diyor, acaba nasıl oluyor? Bu orijinal üründe bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğin tam anlamadım fakat iPad ve iPhone Apple 20W adaptörünü kullanıyorum ve hızlı şarj destekliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
berkayytmz dedi: Teşekkürler dostum, fakat. Hızlı şarj (quick charge) yok diyor, acaba nasıl oluyor? Bu orijinal üründe bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam demek istediğin tam anlamadım fakat iPad ve iPhone Apple 20W adaptörünü kullanıyorum ve hızlı şarj destekliyor.
B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 580 7 Mayıs 2021 #6 Baran30 dedi: Hocam demek istediğin tam anlamadım fakat iPad ve iPhone Apple 20W adaptörünü kullanıyorum ve hızlı şarj destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sitede açıklamalarda hızlı şarj özelliği yok diyor onu demek istemiştim.
Baran30 dedi: Hocam demek istediğin tam anlamadım fakat iPad ve iPhone Apple 20W adaptörünü kullanıyorum ve hızlı şarj destekliyor. Genişletmek için tıkla... Sitede açıklamalarda hızlı şarj özelliği yok diyor onu demek istemiştim.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 7 Mayıs 2021 #7 berkayytmz dedi: Sitede açıklamalarda hızlı şarj özelliği yok diyor onu demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam için rahat olsun öyle bir şey yok. İstersen Apple kendi sitesinden de alabilirsin. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com
berkayytmz dedi: Sitede açıklamalarda hızlı şarj özelliği yok diyor onu demek istemiştim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam için rahat olsun öyle bir şey yok. İstersen Apple kendi sitesinden de alabilirsin. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com
B berkayytmz Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 580 7 Mayıs 2021 #8 Baran30 dedi: Yok hocam için rahat olsun öyle bir şey yok. İstersen Apple kendi sitesinden de alabilirsin. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam o zaman Apple sitesinde bayağı kargolama sürüyormuş, attığınız da orjinalmiş direkt sizin attığınızdan alayım teşekkür ediyorum.
Baran30 dedi: Yok hocam için rahat olsun öyle bir şey yok. İstersen Apple kendi sitesinden de alabilirsin. 20 W USB-C Güç Adaptörü satın alın Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü, yeni iPad Pro modelleri için hızlı ve verimli şarj sağlıyor. Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. www.apple.com Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam o zaman Apple sitesinde bayağı kargolama sürüyormuş, attığınız da orjinalmiş direkt sizin attığınızdan alayım teşekkür ediyorum.