iPhone 12 ile konuşurken karşı tarafın sesi gelmiyor

Ayoluck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün yeni bir iPhone 12 Pro aldım ve az önce birisini aramaya çalışırken fark ettim ki sesim karşı tarafa gidiyor ama onun sesi bana gelmiyor. Hoparlörü açınca geliyor, eski 6S cihazımda da ara sıra bu problem karşıma çıkıyordu, 2 gün sonra yok oluyordu. Sizce ne yapmalıyım?

İkinci el olarak getmobil sitesinden aldım gelen garanti kâğıdında değişen parça olmadığı yazıyordu

İkinci el olarak getmobil sitesinden aldım gelen garanti kâğıdında değişen parça olmadığı yazıyordu
Sıcağı sıcağına geri göndermelisin. Ben de zamanında getmobilden 8 plus almıştım. Telefonu kullanan arkadaş wifi ile ilgili sıkıntı yaşıyordu. Anakart sorunu dediler ve yeni cihaz gönderdiler. Her ne kadar kontrol edilip gönderildiği söylense de cihazlarda bu tür sorunlar olabiliyor. Bir de anlamadığım bir nokta var. Biz telefonda sorun yaşayınca direkt olarak Müşteri hizmetlerini aradık. Sürece öyle başladık. Sadece telefon konusunda da değil. Herhangi bir konuda bir sorun yaşayınca taraf olarak sayılan şahıs veya şirketle iletişime geçiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahize sorunu gibi göründü bana da, cihazı geri gönderin hocam yenilenmiş cihaz değişen parça yoksa bile sorun çıkıyor olabilir değişim veya iade talep edin derim.

Ahize sorunu gibi göründü bana da, cihazı geri gönderin hocam yenilenmiş cihaz değişen parça yoksa bile sorun çıkıyor olabilir değişim veya iade talep edin derim.

Yazıda belirttiğim gibi eski cihazımda da olan bir problemdi az önce hattımı çıkarıp başka bir telefona taktım ve aynı sıkıntı o telefonda da nüksetti eski müşteri hizmetlerini arama veya iade konusuna gelir isek diğer telefonum da da böyle olup 1-2 gün içerisinde de yok okuyordu eğer aynı problem devam ederse bende iade yi düşünüyorum.

Merhaba. Bugün yeni bir iPhone 12 Pro aldım ve az önce birisini aramaya çalışırken fark ettim ki sesim karşı tarafa gidiyor ama onun sesi bana gelmiyor. Hoparlörü açınca geliyor, eski 6S cihazımda da ara sıra bu problem karşıma çıkıyordu, 2 gün sonra yok oluyordu. Sizce ne yapmalıyım?

iPhone 12 serisinde genel olarak ahize problemi var. Ahize arızası olma ihtimali yüksek çünkü diğer ses outputlarından verim alabiliyorsun. 12 ay garantin var. Hiç beklemeden cihazı iade etmeni tavsiye ederim. Genellikle yenilenmiş cihazların içinden çıkan değişen parçalar kağıdının %90'ı yalan oluyor. Değişeni yok denilen 8 Plus'ta değişmeyen yer olmadığını ve 12 eksik vidası olduğunu gözlerimle gördüm. Daha nicesine de şahit oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı