qwersd Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
artikkulanmiyorum Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 qwersd dedi: Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde çok hata bulunuyor. Bence çıkmasını bekleyin.
qwersd dedi: Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Beta sürümünde çok hata bulunuyor. Bence çıkmasını bekleyin.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 qwersd dedi: Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın sürümden daha performanslı ve daha uzun pil ömürlü olmayacak.
qwersd dedi: Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın sürümden daha performanslı ve daha uzun pil ömürlü olmayacak.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.846 Makaleler 15 Çözümler 453 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Haziran 2024 #4 Beta sürümleri pil sağlığı ve performans gibi endişeleriniz varsa kurmayın. Sorun çıkabilir.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.600 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 qwersd dedi: Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne bu aceleniz? Kesinlikle Beta sürüm kurmayın eylüle bir şey kalmadı nihai sürümü bekleyin. Kaldı ki iPhone 12 için alemi cihan iOS18 sürümünü de bekleseniz fayda etmeyecek hiç güncellemeyin artık şu anki sürümden şikayetiniz yoksa.
qwersd dedi: Günaydın arkadaşlar iPhone 12 telefonuma iOS 18 beta kurmayı düşünüyorum. Fakat pil sağlığından ve telefonun yavaşlamasından korkuyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne bu aceleniz? Kesinlikle Beta sürüm kurmayın eylüle bir şey kalmadı nihai sürümü bekleyin. Kaldı ki iPhone 12 için alemi cihan iOS18 sürümünü de bekleseniz fayda etmeyecek hiç güncellemeyin artık şu anki sürümden şikayetiniz yoksa.