iPhone 12 iOS 18'de kasıyor

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
4-5 ay önce sıfır bir iPhone 12 aldım, neredeyse sıfıra yakın şu an yani. iOS 17 çok sade geldiği için 18'e güncelledim ve telefon devamlı kasmaya başladı. Apple, sürüm arttırdıkça telefonu yavaşlatıyor diyorlardı, ama bu kadarını beklemiyordum. Sürüm düşürmenin bir yolu var mıdır, garantiyi bozmadan? Ya da kasmasını azaltabileceğim bir şey var mı?

Mesela iOS 17'de ısınma sorunum çok vardı, telefon ısındığı için devamlı parlaklığını kısardı ve değiştirmeme izin vermezdi. Telefon ateş gibi oluyordu.

Kış geldiği için mi, iOS 18'i kurduğum için mi bilmiyorum, fakat şimdi telefonum ısınmıyor ama devamlı kasıyor.

Ha, bir de pil sağlığım iOS 18'e geçtiğim günden beri 100'den 94'e düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Apple desteğe ulaşın olmazsa iade edin.

Hocam iPhone 13’te bende aynı sorunları yaşıyorum 8 aylık telefon yaklaşık 1.5ay önce ios 18.1e geçtim ve pil bir kaç günde %100’den 94’e düştü şuan da %92 ios 17 sürümüne düşürmenin telefon yazılımına zarar vereceğini düşünüyorum bir de garanti kapsamı dışına çıkıyormuş sanırım. artık güncelleme yapmayacağım ios 17 yi özledim…

@yiyitc5 iPhone 12 gibi cihazlara bilerek kassın diye kaldıramayacağı güncellemeler getiriyor Apple cihazı değiştir diye, gerçi tüm markalar yapıyor ama buraya sığmaz

Ya bende her seferinde güncelleme yapmayacağım diyorum ama yenilikler yeni gelen özellikler beni cezbediyor bir hevesle indiriyorum sonra da oturup ağlıyorum kasmalardan donmalardan şikayet ediyorum. Yeni SE4 modelini bekliyorum fiyat ucuz çıkar ise 12'den ona geçecegim.

Keske 18e gecmeseydın 4 aylık ıp12 kullanıyorum ıos18 sıkayetlerını gorunce gecmedım.Kasmada yok pılıde 99a dustu.Mecburen artık yenı guncelleme bekleyeceksın

18.3 baya stabil bir sürüm hocam. Deneyip yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…