iPhone 12 kaç yıl götürür?

594123

Decapat
Telefonu inşallah aralıkta alacağım. Telefonu daha çok şarkı dinlemek, konuşup mesajlaşmak, sosyal medyada gezmek ve fotoğraf çekmek gibi amaçlarla kullanacağım. Çok fazla olmasa da boştayken oyun oynarım. Bu telefon beni ne kadar götürür? (Başka telefon önerisi yazmazsanız sevinirim.)

Telefonu inşallah aralıkta alacağım. Telefonu daha çok şarkı dinlemek, konuşup mesajlaşmak, sosyal medyada gezmek ve fotoğraf çekmek gibi amaçlarla kullanacağım. Çok fazla olmasa da boştayken oyun oynarım. Bu telefon beni ne kadar götürür? (Başka telefon önerisi yazmazsanız sevinirim.)
5-6 yıl zorlarsanız 7-8.

Telefonu inşallah aralıkta alacağım. Telefonu daha çok şarkı dinlemek, konuşup mesajlaşmak, sosyal medyada gezmek ve fotoğraf çekmek gibi amaçlarla kullanacağım. Çok fazla olmasa da boştayken oyun oynarım. Bu telefon beni ne kadar götürür? (başka telefon önerisi yazmazsanız sevinirim.)

5-6 yıl götürür.

Eğer basit işler için kullanırsanız rahat 10 yıl götürür hala iPhone 4-5 kullanan insanlar var.

Arkadaşım tanıştığımızdan beri (çok uzun süre) iPhone 4 kullanıyor ve hala değiştirmedi. Artık parasını harcamamak için almadığını, yani cimri olduğunu düşünüyorum.

Eğer basit işler için kullanırsanız Rahat 10 yıl götürür hala iPhone 4-5 kullanan insanlar var.

E o şekilde iPhone 7'de, Samsung S7'de götürür. Yaptığın yorumlar çok saçma. Şu an S23, iPhone 14 gibi cihazların yanında kamera bakımından tatmin etmiyor artık, 3-4 yıl içinde de yonga seti bakımından yetersiz kalacak ve güncelleme desteği kesilecek. Demem o ki 3-4 yıl içerisinde her alan için yetersiz kalacak. Son dönemlerde yeni modellerde çok sıçrıyorlar.

Yaptığın yorumlar çok saçma. Şu an S23, iPhone 14 gibi cihazların yanında kamera bakımından tatmin etmiyor artık
Eğer bu tür bir tatminsizlik yaşama vb. Durumu yoksa konu sahibini o kadar götürebilir. Çevremde 8 yıldır android kullanan insanlar var. Onların bu kadar uzun kullanmasının nedeni Mesaj yazmak fotoğraf çekmek vb. İşler için kullanıyorlar. Yeni telefon aldıklarında sadece kullandıkları kameranın iyileşeceğini biliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı