Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 31 Aralık 2022 #11 Fotoğrafları bir bilgisayara aktarıp ikisini karşılaştırmayı denediniz mi?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #12 Erenk1905 dedi: Ekran değişimi ya da cihaz değişimi olabilir. Bir şansını dene derim. Genişletmek için tıkla... Peki ekran değişimi için ücret alınacak mı? Kainny dedi: Fotoğrafları bir bilgisayara aktarıp ikisini karşılaştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Deneyeceğim
Erenk1905 dedi: Ekran değişimi ya da cihaz değişimi olabilir. Bir şansını dene derim. Genişletmek için tıkla... Peki ekran değişimi için ücret alınacak mı? Kainny dedi: Fotoğrafları bir bilgisayara aktarıp ikisini karşılaştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır denemedim. Deneyeceğim
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 31 Aralık 2022 #13 Spade427 dedi: Peki ekran değişimi için ücret alınacak mı? Hayır denemedim. Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Eger fotografta bir sorun gozukmuyorsa telefonun kasasini baska bir iPhone 12 ekranina aktarip deneyin. Eger sarilik gittiyse degistirin.
Spade427 dedi: Peki ekran değişimi için ücret alınacak mı? Hayır denemedim. Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Eger fotografta bir sorun gozukmuyorsa telefonun kasasini baska bir iPhone 12 ekranina aktarip deneyin. Eger sarilik gittiyse degistirin.