Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Ön kamerada bariz görünür tozlar var, arka kamerada sorun yok. Elimle ön kamerayı temizliyorum fakat gitmiyor galiba lensinde tozlar, ön kamera ile fotoğraf çekince karıncalanma oluyor. Nasıl çözerim?
Ön kamerada bariz görünür tozlar var, arka kamerada sorun yok. Elimle ön kamerayı temizliyorum fakat gitmiyor galiba lensinde tozlar, ön kamera ile fotoğraf çekince karıncalanma oluyor. Nasıl çözerim?
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 16 Şubat 2024 #2 İç taraf da olabilir. Bende de var. Kendin açmaya çalışma Face ID çok sıkıntı bileşen. Ben ellemiyorum. Anca çok iyi çok titiz servisler yapabilir.
İç taraf da olabilir. Bende de var. Kendin açmaya çalışma Face ID çok sıkıntı bileşen. Ben ellemiyorum. Anca çok iyi çok titiz servisler yapabilir.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 358319 dedi: İç taraf da olabilir. Bende de var. Kendin açmaya çalışma Face ID çok sıkıntı bileşen. Ben ellemiyorum. Anca çok iyi çok titiz servisler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Apple teknik mağazasına götürsem kaça yaparlar tahmini?
358319 dedi: İç taraf da olabilir. Bende de var. Kendin açmaya çalışma Face ID çok sıkıntı bileşen. Ben ellemiyorum. Anca çok iyi çok titiz servisler yapabilir. Genişletmek için tıkla... Apple teknik mağazasına götürsem kaça yaparlar tahmini?
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 16 Şubat 2024 #4 Emzik dedi: Apple teknik mağazasına götürsem kaça yaparlar tahmini? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok.
Emzik dedi: Apple teknik mağazasına götürsem kaça yaparlar tahmini? Genişletmek için tıkla... Hiç bir fikrim yok.