E Elifnazyurek Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2024 #1 Merhaba, 2 ay önce aldığım iPhone 12 cihazda kılıfı çıkardım ve izler olduğunu fark ettim. Garantiye girer mi? Yoksa evde çıkar mı?
Merhaba, 2 ay önce aldığım iPhone 12 cihazda kılıfı çıkardım ve izler olduğunu fark ettim. Garantiye girer mi? Yoksa evde çıkar mı?
itskaarina Picopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2024 #2 Garantiye girer mi bilmiyorum ama benimkinde de böyle izler oluşmuştu herşeyi denedim çıkmadı benimki de siyah renk.
Garantiye girer mi bilmiyorum ama benimkinde de böyle izler oluşmuştu herşeyi denedim çıkmadı benimki de siyah renk.
E Elifnazyurek Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2024 #3 itskaarina dedi: Garantiye girer mi bilmiyorum ama benimkinde de böyle izler oluşmuştu herşeyi denedim çıkmadı benimki de siyah renk. Genişletmek için tıkla... 2 aylık cihaz ama benim çok üzüldüm
itskaarina dedi: Garantiye girer mi bilmiyorum ama benimkinde de böyle izler oluşmuştu herşeyi denedim çıkmadı benimki de siyah renk. Genişletmek için tıkla... 2 aylık cihaz ama benim çok üzüldüm
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.226 Çözümler 13 13 Kasım 2024 #4 Islak mendil ile çok minik asperox sıkarak deneyin belki çıkar
E Elifnazyurek Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2024 #5 system32exec dedi: Islak mendil ile çok minik asperox sıkarak deneyin belki çıkar Genişletmek için tıkla... Merhaba boyası çıkmaz değil mi? Ondan dolayı bir şey yapmak istemiyorum
system32exec dedi: Islak mendil ile çok minik asperox sıkarak deneyin belki çıkar Genişletmek için tıkla... Merhaba boyası çıkmaz değil mi? Ondan dolayı bir şey yapmak istemiyorum
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.226 Çözümler 13 13 Kasım 2024 #6 Elifnazyurek dedi: Merhaba boyası çıkmaz değil mi? Ondan dolayı bir şey yapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Çok minik bir damla sıkıp deneyin minicik yaparsanız bir şey olmaz
Elifnazyurek dedi: Merhaba boyası çıkmaz değil mi? Ondan dolayı bir şey yapmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Çok minik bir damla sıkıp deneyin minicik yaparsanız bir şey olmaz
E Elifnazyurek Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Kasım 2024 #7 system32exec dedi: Çok minik bir damla sıkıp deneyin minicik yaparsanız bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Alınca denerim
system32exec dedi: Çok minik bir damla sıkıp deneyin minicik yaparsanız bir şey olmaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Alınca denerim