Merhaba arkadaşlar. En son 2017 yılında iPhone 7 almıştım ve bu sıralarda yeni bir telefona geçmem gerekiyor. iPhone 12 düşünüyordum ama geçen gün 13 tanıtılmış. Aralarında çok büyük bir fiyat farkı yok gibi açıkçası. Sizce hangisi tercih edilir? Telefonu aldığım zaman iPhone 7'yi kullandığım gibi yıllarca kullanabileyim istiyorum.
Merhaba arkadaşlar. En son 2017 yılında iPhone 7 almıştım ve bu sıralarda yeni bir telefona geçmem gerekiyor. iPhone 12 düşünüyordum ama geçen gün 13 tanıtılmış. Aralarında çok büyük bir fiyat farkı yok gibi açıkçası. Sizce hangisi tercih edilir? Telefonu aldığım zaman iPhone 7'yi kullandığım gibi yıllarca kullanabileyim istiyorum.
Aradaki fiyat farkı çok değilse 13 mini derim ben.
Ama fiyat farkı çok olursa 13 Pro ve 13 Pro Max harici modelleri almak mantıklı değil.
Harbi bu 13 ve 13 mini modelinin esprisi ne?
Sırf daha iyi işlemci için 1000+ fiyat farkımı ödüyoruz?
Aradaki fiyat farkı çok değilse 13 mini derim ben.
Ama fiyat farkı çok olursa 13 Pro ve 13 Pro Max harici modelleri almak mantıklı değil.
Harbi bu 13 ve 13 mini modelinin esprisi ne?
Sırf daha iyi işlemci için 1000+ fiyat farkımı ödüyoruz?
@Elan Morin Tedronai 12 Mini kullancısıyım canavar gibi telefon 13 mini ya da 13 de 120Hz ekran yok param olsa da almazdım muhtemelen 14 serisinin hepsinde 120Hz olacak.
@Elan Morin Tedronai 12 mini kullancısıyım canavar gibi telefon 13 mini ya da 13 de 120Hz ekran yok param olsa da almazdım muhtemelen 14 serisinin hepsinde 120Hz olacak.