iPhone 12 mini alınır mı?

Hocam eğer oynuyorsanız sizi memnun etmeyebilir. Telefon çok küçük pili hızlı bitebilir ve batarya ömrü kısa olabilir. Telefon küçük olduğu için kaybolma ihtimali yüksektir. Para ekleyebilirseniz Pro serisinden almanızı öneririm.

Şu taş devri telefonu önermeyi ne zaman bırakacaksınız acep?

Geldi gene sıfır 11 asla alınabilecek bir cihaz değil ama 2024 yılında 13 14 bine vs temiz ise pili iyi ise alınır ikinci el 13 14 bine alacağın başka cihaz kamerada 11'den iyi değildir. S24 Ultra kullanan biri olarak söylüyorum.

İkinci el 11 alınabilir.
Evet 11 kesinlikle alınabilir 14-15 bandındaysa 11 pro modelini kullanmaktayım bana fazlasıyla yetiyor oyun olsun gündelik işlerim olsun.

Şu taş devri telefonu önermeyi ne zaman bırakacaksınız acep?

Hocam Taş devri derken daha yeni güncelleme aldı ve hala mükemmel bir telefon 13-14 bin bandındaysa neden alınmasın kamerası günümüzdeki çoğu telefondan çok iyi bana göre ekstra olarak IPhone'lerde yıllar geçse de arayüzde ve oyunlara donma kasma olmuyor Bu da bir gerçek.

Çöp, 11 önermeyin. Sana yetiyor olabilir. Ama 15 diyorsun, etmez. 16 çıktı, 11 tabii taş devri telefonu. Sende belliki fanboyluğa yenik düşmüşsün. Ayrıca Androiddede uzun yıllar donma kasma olmuyor. Boş yourm yapıp milleti yanıltmayın.

İkinci el 11 alınabilir.

Hocam XS kullanıyorum zaten tek farklı yönü boyutu ve kamerası benim için bunlar pek bir şey ifade etmiyor.

XS 15 dakikada PUBG Mobile'da 20 FPS'lere düşüp felç geçirmeye başladı zaten üst model isteme sebebimde o.

Evet bence de. En son S22 kullandım fakat Android'e bir türlü ısınamıyorum sanırım bende bir fanboyum .

S21 FE var o fiyatlara. Kamerası daha iyi.

Bütçemi yükselttim yurt içi S23 Ultra ile yurt dışı 14 Pro Max arasında kaldım. Diğer konulara bakıyorum bazıları S23 Ultra bazıları 14 Pro Max öneriyor kafam karıştı. Sizce hangisi daha iyi olur?

Son düzenleme:
Yurt içi olması yüzünden s23 bence.

Ama ne kadara alacaksınız?

Alınmaz kankam bende S24 Ultra var bu arada.
60 hz ekran, yük altında takılmalar olabiliyor, cihaz ısınıyor, bataryası yeni teleof lara kıyasla verimli değil iyi de gitmiyor, hızlı şarjı da pek iyi değil, o paraya A55 alırım, A54 alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…