iPhone 12 mini alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar şu an 11 var ve bana küçük ve şık bir telefon lazım elimdekini satıp üstüne 2-3 k ekleyip 12 mini almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Pil konusunda şüphelerim var. İkinci el temiz buldum bir tane Full orijinal 80 pil.

Son düzenleyen: Moderatör:

12 Mini'sini günde 2 defa şarj eden arkadaşım var. Şarjı gerçekten çok az. Uzun kullanımda uzun ve kalın parmaklara sahipseniz yoruyor hocam.

12 Mini'sini günde 2 defa şarj eden arkadaşım var. Şarjı gerçekten çok az. Uzun kullanımda uzun ve kalın parmaklara sahipseniz yoruyor hocam.

Aktif kullanan biri değilim zamanım olmuyor zaten pil 78 11 1 gün yetiyor.

Aktif kullanan biri değilim zamanım olmuyor zaten pil 78 11 1 gün yetiyor.

Öyleyse çok zorlanmayabilirsiniz ancak şunu belirtmemde fayda var, o parayı artık güncelleme almayacağı tarihlere sayılı günler kalmış cihazlara vermektense sizin çıkabileceğiniz fiyat bantlarında çok daha güncel çok daha uzun pile sahip cihazlar var hocam.

Boyutunu ben de beğeniyorum fakat %100 pil sağlığında olsa bile bataryası yetmeyen bir telefon %80 pil sağlığı ile sizi bıktırabilir. Biraz daha sabredip 13 miniye geçmenizi öneririm.

Oyun olarak sadece 101 Plus oynuyorum onun dışında mesajlaşıyorum sosyal medyada takılıyorum Safari Instagram WhatsApp günlük aşağı yukarı 5 saat ekrana bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…