iPhone 12 mini alınır mı?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar şu an 11 var ve bana küçük ve şık bir telefon lazım elimdekini satıp üstüne 2-3 k ekleyip 12 mini almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Pil konusunda şüphelerim var. İkinci el temiz buldum bir tane Full orijinal 80 pil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an 11 var ve bana küçük ve şık bir telefon lazım elimdekini satıp üstüne 2-3 k ekleyip 12 mini almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Pil konusunda şüphelerim var. İkinci el temiz buldum bir tane Full orijinal 80 pil.

12 Mini'sini günde 2 defa şarj eden arkadaşım var. Şarjı gerçekten çok az. Uzun kullanımda uzun ve kalın parmaklara sahipseniz yoruyor hocam.

Aktif kullanan biri değilim zamanım olmuyor zaten pil 78 11 1 gün yetiyor.

Öyleyse çok zorlanmayabilirsiniz ancak şunu belirtmemde fayda var, o parayı artık güncelleme almayacağı tarihlere sayılı günler kalmış cihazlara vermektense sizin çıkabileceğiniz fiyat bantlarında çok daha güncel çok daha uzun pile sahip cihazlar var hocam.

Oyun olarak sadece 101 Plus oynuyorum onun dışında mesajlaşıyorum sosyal medyada takılıyorum Safari Instagram WhatsApp günlük aşağı yukarı 5 saat ekrana bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı