iPhone 12 mini alınır mı?

Kesinlikle takasınız mükemmel diyebilirim bence maddi açıdan bakarsam kesinlikle vermelisiniz, 12 Mini'nin kullanılabilirliği anlamında konuşmam gerekirse onu değil ama bir üst modeli olan 13 mini'yi kullanabildim ve pilinin tek kelimeyle rezalet olduğunu söyleyebilirim. Boyut olarak enfes bir telefon belki kullandıklarım arasında en iyisiydi en konforlusuydu ama yaşam ünitesine bağlı yaşıyor gibi prize bağlı yaşıyordum pil gerçek anlamda memnun etmiyordu. Powerbank taşımak (veya MagSafe Battery Pack vs) sizin için sorun teşkil etmiyorsa kesinlikle ideal bir telefon maddi olarakta 12 Mini Apple ürünleri arasında TR fiyatlandırmasında fiyatına göre anlam ifade eden nadir cihazlardan bir tanesi.

Alınır hocam bende de 12 mini var 1.5 haftadır kullanıyorum.

Kasma var mı cok ısınıyor mu bilgilendirir misin yarın ya da yarından sonraki gün alacağım PUBG Brawl Stars gibi oyunlarda nasıl?

PUBG 120FPS destekliyor kasma yok ısınma her iPhone modelinde normal olarak karşılanmakta.

Kesinlikle mükemmel takas fakat pili değiştirmeniz gerekebilir oda çok pahalı bir şey değil zaten.

PUBG 120 FPS destekliyorda 120 Hz tazeleme hızı sağlayan iPhone modellerinde.

iPhone 12 60 Hz.
Hayır hocam 120fps açıyor 12 de. 120hz olmasına gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…