eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #1 iPhone 12 mini pil sağlığı 74 orijinal mi? Değiştireyim Rova Deji yan sanayi pil mi taktırayım? Sizce ne yapayım?
iPhone 12 mini pil sağlığı 74 orijinal mi? Değiştireyim Rova Deji yan sanayi pil mi taktırayım? Sizce ne yapayım?
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #2 Bitinceye kadar kullan niye değiştiriyorsunki.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #3 Nurettin bey dedi: Bitinceye kadar kullan niye değiştiriyorsunki. Genişletmek için tıkla... Kuzenle takas yapacağız zaten mini batarya küçük 74 servis daha ne kadar kötü olabilir ki değiştirme tarafıyım ben.
Nurettin bey dedi: Bitinceye kadar kullan niye değiştiriyorsunki. Genişletmek için tıkla... Kuzenle takas yapacağız zaten mini batarya küçük 74 servis daha ne kadar kötü olabilir ki değiştirme tarafıyım ben.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.788 Çözümler 25 Yer Adana 7 Mayıs 2025 #4 Nurettin bey dedi: Bitinceye kadar kullan niye değiştiriyorsunki. Genişletmek için tıkla... Ölmüş bitmiş zaten küçücük bataryası var. eymen03 dedi: Kuzenle takas yapacağız zaten mini batarya küçük 74 servis daha ne kadar kötü olabilir ki değiştirme tarafıyım ben. Genişletmek için tıkla... Deji kapasitesi yükseltilmiş batarya alın 3800 tl orijinali gerek yok bence.
Nurettin bey dedi: Bitinceye kadar kullan niye değiştiriyorsunki. Genişletmek için tıkla... Ölmüş bitmiş zaten küçücük bataryası var. eymen03 dedi: Kuzenle takas yapacağız zaten mini batarya küçük 74 servis daha ne kadar kötü olabilir ki değiştirme tarafıyım ben. Genişletmek için tıkla... Deji kapasitesi yükseltilmiş batarya alın 3800 tl orijinali gerek yok bence.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 izoo dedi: Ölmüş bitmiş zaten küçücük bataryası var. Deji kapasitesi yükseltilmiş batarya alın 3800 TL orijinali gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Yükseltilmiş ne farkı oluyor bilgi verebilir misiniz rica etsem.
izoo dedi: Ölmüş bitmiş zaten küçücük bataryası var. Deji kapasitesi yükseltilmiş batarya alın 3800 TL orijinali gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Yükseltilmiş ne farkı oluyor bilgi verebilir misiniz rica etsem.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.788 Çözümler 25 Yer Adana 7 Mayıs 2025 #6 eymen03 dedi: Yükseltilmiş ne farkı oluyor bilgi verebilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Batarya kapasitesi daha yüksek oluyor daha fazla ekran süresi alırsınız.
eymen03 dedi: Yükseltilmiş ne farkı oluyor bilgi verebilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Batarya kapasitesi daha yüksek oluyor daha fazla ekran süresi alırsınız.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #7 izoo dedi: Batarya kapasitesi daha yüksek oluyor daha fazla ekran süresi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olur mu kullandınız mı hiç. Bir de rova nasıl
izoo dedi: Batarya kapasitesi daha yüksek oluyor daha fazla ekran süresi alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bir zararı olur mu kullandınız mı hiç. Bir de rova nasıl
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.788 Çözümler 25 Yer Adana 7 Mayıs 2025 #8 eymen03 dedi: Bir zararı olur mu kullandınız mı hiç. Bir de rova nasıl. Genişletmek için tıkla... Kullandım zararı olmaz rovada güzel markadır.
eymen03 dedi: Bir zararı olur mu kullandınız mı hiç. Bir de rova nasıl. Genişletmek için tıkla... Kullandım zararı olmaz rovada güzel markadır.
eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #9 izoo dedi: Kullandım zararı olmaz rovada güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Sizin hangi Cihaz kaç aydır kullanıyonuz
izoo dedi: Kullandım zararı olmaz rovada güzel markadır. Genişletmek için tıkla... Sizin hangi Cihaz kaç aydır kullanıyonuz