iPhone 12 Mini ekran parlaklığı çubuğu çalışmıyor

psychomax13

Megapat
Daha fazla  
Meslek
English Teacher
Arkadaşlar ekran parlaklığı çubuğuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. 12 Mini kullanıcısıyım. Akşam şarja takıp sabah kalktığımda ekran en az parlaklıkta oluyor ve parlaklık çubuğu ile parlaklık arttırmama rağmen hiç çalışmıyor ve parlaklık artmıyor. Telefonda elle hissedilir bir sıcaklık sorunu da yok. Bu sorunu üçüncü kez yaşadım. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bilgi olarak vereyim kullandığım şarj aleti iPad adaptörü ve kablo da Amazon'dan aldığım farklı bir şarj kablosu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ekran parlaklığı çubuğuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. 12 mini kullanıcısıyım. Akşam şarja takıp sabah kalktığımda ekran en az parlaklıkta oluyor ve parlaklık çubuğu ile parlaklık arttırmama rağmen hiç çalışmıyor ve parlaklık artmıyor. Telefonda elle hissedilir bir sıcaklık sorunu da yok. Bu sorunu üçüncü kez yaşadım. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bilgi olarak vereyim kullandığım şarj aleti iPad adaptörü ve kablo da Amazon'dan aldığım farklı bir şarj kablosu.

Belki true tone bozulmuş olabilir.

Arkadaşlar ekran parlaklığı çubuğuyla ilgili bir sorun yaşıyorum. 12 mini kullanıcısıyım. Akşam şarja takıp sabah kalktığımda ekran en az parlaklıkta oluyor ve parlaklık çubuğu ile parlaklık arttırmama rağmen hiç çalışmıyor ve parlaklık artmıyor. Telefonda elle hissedilir bir sıcaklık sorunu da yok. Bu sorunu üçüncü kez yaşadım. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Benim gibi aynı sorunu yaşayan oldu mu? Ayrıca bilgi olarak vereyim kullandığım şarj aleti iPad adaptörü ve kablo da Amazon'dan aldığım farklı bir şarj kablosu.

Adaptör ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Otomatik parlaklık açık olsa bile parlaklık çubuğu çalışıyor. Ses kapama açma ve on/off tuşuna 5 saniye basılı tutun. Bundan sonra bir daha yaşanmaz belki.

Otomatik parlaklik kapali, degil mi?
Otomatik parlaklığı ikinci sefer aynı hatayı alınca kapatmıştım. Bu kez otomatik parlaklık kapalıyken aynı sorunu yaşadım. Ancak gece kullanırken en düşük parlaklığa elle ayarlamıştım ve şarjda öyle kaldı. Sanırım en düşük parlaklığa inince bir daha yukarı çıkmıyor belirsiz bir sebeple. Adaptör yada kablo ile ilgili olabilir gerçekten. Farklı adaptör ve kablo ile de deneyeceğim.

Ayrıca true tone, beyazları azalt kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı