Mortana Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500U 16 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik teknisyeni 26 Ekim 2023 #11 Malii0770 dedi: Fotoğrafların hepsi saf kameranın çekmiş olduğu halidir. Düzenleme yoktur. 30 saniyelik pozlama yapılmıştır ve fotoğrafların çekildiği yerler fazlasıyla karanlıktır. Genişletmek için tıkla... Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi.
Malii0770 dedi: Fotoğrafların hepsi saf kameranın çekmiş olduğu halidir. Düzenleme yoktur. 30 saniyelik pozlama yapılmıştır ve fotoğrafların çekildiği yerler fazlasıyla karanlıktır. Genişletmek için tıkla... Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi.
D DondurmaKebap Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2023 #12 Lee Yubin dedi: ISO değerini azaltıp uzun pozlama çekmeyi deneyin mesela 100 ISO 32 saniye. Ama telefonu sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı telefona sahibim ayarları nereden yapabilirim?
Lee Yubin dedi: ISO değerini azaltıp uzun pozlama çekmeyi deneyin mesela 100 ISO 32 saniye. Ama telefonu sabitleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı telefona sahibim ayarları nereden yapabilirim?
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.806 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #13 Mortana dedi: Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi. Genişletmek için tıkla... Alanya kalesi büyük ihtimalle.
Mortana dedi: Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi. Genişletmek için tıkla... Alanya kalesi büyük ihtimalle.
Mortana Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500U 16 GB RAM 512 GB SSD GTX1650 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik teknisyeni 26 Ekim 2023 #14 serkanyoruk92 dedi: Alanya kalesi büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... bizim buradaki kale'ye çok benziyor
serkanyoruk92 dedi: Alanya kalesi büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... bizim buradaki kale'ye çok benziyor
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.611 Çözümler 6 Yer Samsun 26 Ekim 2023 #16 Benim 108MP Xiaomi ile çeksem robot resmi gibi çıkar...
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.749 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Ekim 2023 #17 Böyle resimleri çoğu telefon çeker önemli olan sabit bir şekilde çekilmesi, tripod ve ya bir yere dayamak şart.
Böyle resimleri çoğu telefon çeker önemli olan sabit bir şekilde çekilmesi, tripod ve ya bir yere dayamak şart.
M Malii0770 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2023 #18 Mortana dedi: Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi. Genişletmek için tıkla... Alanya Attacksaw dedi: Böyle resimleri çoğu telefon çeker önemli olan sabit bir şekilde çekilmesi, tripod ve ya bir yere dayamak şart. Genişletmek için tıkla... Tripod kullandım zaten.
Mortana dedi: Kale hangi kale hocam Giresun kalesimi. Genişletmek için tıkla... Alanya Attacksaw dedi: Böyle resimleri çoğu telefon çeker önemli olan sabit bir şekilde çekilmesi, tripod ve ya bir yere dayamak şart. Genişletmek için tıkla... Tripod kullandım zaten.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.363 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 26 Ekim 2023 #19 DondurmaKebap dedi: Hocam aynı telefona sahibim ayarları nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı telefon derken konu sahibiyle aynı telefonsa bilmiyorum. Bende Xiaomi Mi 6 var. Onu anlatabilirim.
DondurmaKebap dedi: Hocam aynı telefona sahibim ayarları nereden yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı telefon derken konu sahibiyle aynı telefonsa bilmiyorum. Bende Xiaomi Mi 6 var. Onu anlatabilirim.
D DondurmaKebap Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ekim 2023 #20 Lee Yubin dedi: Aynı telefon derken konu sahibiyle aynı telefonsa bilmiyorum. Bende Xiaomi Mi 6 var. Onu anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam 12 mini var bende de onu sormuştum kusura bakmayın. 12 mini kullanan arkadaşlar nereden ayarlandığı konusunda yardımcı olabilir mi?
Lee Yubin dedi: Aynı telefon derken konu sahibiyle aynı telefonsa bilmiyorum. Bende Xiaomi Mi 6 var. Onu anlatabilirim. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam 12 mini var bende de onu sormuştum kusura bakmayın. 12 mini kullanan arkadaşlar nereden ayarlandığı konusunda yardımcı olabilir mi?