12 miniden 13 miniye yükseltmek için pek bir sebep göremiyorum şahsen, neden 13 Mini'ye geçmek istiyorsunuz ki?
Yani tamam kamerası daha iyi, ekranda çentik daha küçük, A14'e göre daha verimli bir çip var içerisinde ancak TR cihazından yurt dışı'ya geçmeye değecek bir fark yok benim düşüncem. 12 aya uzatma da yurtdışından gelen akraba varsa onun tc'si ile falan uzatabiliyorsun e-devletten.
Ben de 12 mini kullanıyorum, iOS kanadında devam edecek olursam 13 Mini'ye geçerim çünkü apayrı bir deneyim. Takoz gibi bir şey taşımıyorsun, kullanışlı vs.
TR 13 miniye geçecek olsan mantıklı derdim ama yurt dışı 13 mini bence aşırı mantıksız. Zaten elindekini satmaya kalkışsan 128 GB ise 17/18 açılmamış, temiz kasalı, hasarsız cihaz ise 19 belki 20 bin civarına bile satabilme ihtimalin var. Zaten bu paralara 3/5 ekleyince tr cihazı 13 mini alabiliyorsun.
Benim cihazım da %74 pil sağlığındaydı, değiştirdim kafam rahat kullanıyorum, bir günümü fersah fersah çıkartıyor.