iPhone 12 mini ile yurt dışı iPhone 13 takaslamak mantıklı mı?

Bütçe
16000

Muxof0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 5739G
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi Sosyaller. Elimde pili %75 iPhone 12 mini mor renk var. Bazı yurt dışı 13 mini ilanlarına takas için yazdım aynı fiyata takas teklifinde bulundum bazıları kabul etti. Evet 8 ay kullanabiliyorum ama ondan sonrası nasıl olur 13 serisinde 12 aya uzatma gibi videolar gördüm. Bir de kaptanlık okuduğum için yazın staja çıkma ihtimalim var ama yine de garantici olmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam miniyi normal satıp üstüne 5 6 civarı ekleseniz yine 13 alabilirsiniz.

12 miniden 13 miniye yükseltmek için pek bir sebep göremiyorum şahsen, neden 13 Mini'ye geçmek istiyorsunuz ki?

Yani tamam kamerası daha iyi, ekranda çentik daha küçük, A14'e göre daha verimli bir çip var içerisinde ancak TR cihazından yurt dışı'ya geçmeye değecek bir fark yok benim düşüncem. 12 aya uzatma da yurtdışından gelen akraba varsa onun tc'si ile falan uzatabiliyorsun e-devletten.

Ben de 12 mini kullanıyorum, iOS kanadında devam edecek olursam 13 Mini'ye geçerim çünkü apayrı bir deneyim. Takoz gibi bir şey taşımıyorsun, kullanışlı vs.

TR 13 miniye geçecek olsan mantıklı derdim ama yurt dışı 13 mini bence aşırı mantıksız. Zaten elindekini satmaya kalkışsan 128 GB ise 17/18 açılmamış, temiz kasalı, hasarsız cihaz ise 19 belki 20 bin civarına bile satabilme ihtimalin var. Zaten bu paralara 3/5 ekleyince tr cihazı 13 mini alabiliyorsun.

Benim cihazım da %74 pil sağlığındaydı, değiştirdim kafam rahat kullanıyorum, bir günümü fersah fersah çıkartıyor.

Son düzenleme:
Değiştirirsem çıkartır muhtemelen ama Apple da pil değişimine 4 bin lira vermek çok geldi. İstanbul’a geldim burada da güvendiğim telefoncu yok deji falan takan. Sen orijinalle mi değiştirdin

Mantıklı değil pro serilerine geçmeyeceğin sürece.

Değiştirirsem çıkartır muhtemelen ama Apple da pil değişimine 4 bin lira vermek çok geldi. İstanbul'a geldim burada da güvendiğim telefoncu yok Deji falan takan. Sen orijinalle mi değiştirdin.

Bildiğin çakma pil var telefonda şu anda çatır çatır çalışıyor.

Google'a "Deji yetkili servis" falan yazsan zaten taktırabileceğin yerler çıkar, ararsın fiyat alırsın uyuyorsa taktırırsın.

Sana gidip orijinal bataryaya para bayıl diyen yok zaten gerek de yok, iOS18 pil sağlığını çakma da olsa gösteriyor. Al bir Deji tak geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…