Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #21 omerbostan dedi: insanların abarttığı kadar kötü bir batarya süresi yok oyun oynamazsanız 1 günü kolaylıkla çıkarıyor onun dışında da çıktığından beri sahibim ve bir gün bile "keşke normal 12 alsaymışım " demeden kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayınca 1 günü zar zor çıkaran telefonun bataryası kötü olmuyor mu yani?
omerbostan dedi: insanların abarttığı kadar kötü bir batarya süresi yok oyun oynamazsanız 1 günü kolaylıkla çıkarıyor onun dışında da çıktığından beri sahibim ve bir gün bile "keşke normal 12 alsaymışım " demeden kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayınca 1 günü zar zor çıkaran telefonun bataryası kötü olmuyor mu yani?
omerbostan Kilopat Katılım 27 Haziran 2012 Mesajlar 11 Daha fazla Meslek prof. üşengeç 22 Haziran 2022 #22 Hamza Ensar Sağlam dedi: Oyun oynamayınca 1 günü zar zor çıkaran telefonun bataryası kötü olmuyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayınca "kolaylıkla" çıkartıyor yaptığım yorumu düzgün okumanızı tavsiye ederim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Oyun oynamayınca 1 günü zar zor çıkaran telefonun bataryası kötü olmuyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamayınca "kolaylıkla" çıkartıyor yaptığım yorumu düzgün okumanızı tavsiye ederim.
Khaled Istom Femtopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 224 Çözümler 6 Yer Batı Trakya 22 Haziran 2022 #23 Kronik ısınma problemi olduğunu duymuştum.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #24 Türününtekörneği dedi: Hiç değmez bence iPhone almayın. Ne oldu. Ne oldu seviyor musun yoksa? Genişletmek için tıkla... Sana cidden buhohohohoyt diyorum. Batarya dışında cidden iyi bir cihaz, rakip yok o büccede.
Türününtekörneği dedi: Hiç değmez bence iPhone almayın. Ne oldu. Ne oldu seviyor musun yoksa? Genişletmek için tıkla... Sana cidden buhohohohoyt diyorum. Batarya dışında cidden iyi bir cihaz, rakip yok o büccede.