iPhone 12 mini piyasası nedir?

Makaleler
21
Daha fazla  
Merhaba iPhone 12 mini telefonumu satıp 13 almak istiyorum bunun için satışa koyacağım ama ilanlarda çok farklı fiyatlar var. Cihaz 64 GB product red. Değişen bir parçası yok, pil %80. True Tone ve Face ID çalışıyor. Ekranda 2-3 adet güneşte belli olan kılcal çizik var kasada ön üst köşede iğne ucu kadar renk atması var bunun dışında kozmetiği tamamen düzgün. Kutu ve garantisi yok, sizce ne kadar yazmalıyım fiyatını?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yazmayı düşünüyorum üstü uçuk olur gibi. 15 bine yakın kondisyonda satan birkaç ilan var.

O civara gider hocam. Kutu da yok alıcı açısından kutuyu ne yapsın diyebilirsiniz ama kutu ve fatura olsaydı üstündeki IMEI numaralarını doğrulama yapabilirdi. Daha güven verirdi yani.

Merhaba iPhone 12 mini telefonumu satıp 13 almak istiyorum bunun için satışa koyacağım ama ilanlarda çok farklı fiyatlar var. Cihaz 64 GB product red. Değişen bir parçası yok, pil %80. True Tone ve Face ID çalışıyor. Ekranda 2-3 adet güneşte belli olan kılcal çizik var kasada ön üst köşede iğne ucu kadar renk atması var bunun dışında kozmetiği tamamen düzgün. Kutu ve garantisi yok, sizce ne kadar yazmalıyım fiyatını?
15-14K.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı