iPhone 12 mini vs 11

hedefpilotaj

Decapat
Daha fazla  
Lise öğrencisiyim. Sabah 8 de evden çıkıyorum en erken akşam 7 de eve dönüyorum. Bataryasının bana bütün gün yetmesi gerek (dışarıdayken ekran kullanımım ortalama 4-5 saat). 12 mini özelliklerinden hepsini beğeniyorum 11'e göre. Tek çekincem 12 mininin bataryası. En az 5 sene kullanacağım telefonu ona göre önerilerinizi bekliyorum.( bütçem ikisi için de uygun ama fiyat farkına göre ele alıp fiyat farkına değip değmeyeceğini de söyleyebilirsiniz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 5 sene kullanacaksan iphone 12 mini daha iyi olur çünkü a14 bionic chip kullanıyor yani daha uzun süre güncelleme alacak iphone 11 tahminimce en fazla 5 buçuk 6 yıl güncelleme alacak iphone 12 mininin bataryası daha düşük gözükmesine rağmen iphone 11 bataryası ile arasında sadece 2 saatlik bir fark var 11 17 saat gidiyor ise 12 mini 15 saat gidiyor yani büyük bir fark değil. Elbette IPhone 12 mini daha iyi ancak arada 3 bin lira gibi bir fark söz konusu ancak iki telefon da fiyatına değmiyor ama malum Türkiye şartları. Bütçeniz yetiyorsa 12 mini almanızı öneririm.

Bu batarya olayı evet önemli ancak sırf bataryaya gore telefon seçilemeli 5 yıl kullanacakmışsınız. En kötü ihtimalle bir powerbank ya da öğle arası yarım saat şarj ile günü tamamlamayacak telefon bu piyasada yok desek yalan olmaz ki 12 mini ile dediğiniz senaryoda sorun yaşamazsınız.

İkisini de alma derim. İkinci el temiz kullanılmış iPhone 12 almaya çalış. İllaki ikisinden biri olucaksa iPhone 11 almanı tavsiye ederim. 12 mini de kronik ısınma sorunu var. Bulaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…