iPhone 12 Mini'de pil sağlığı 94'e düştü

kesatişler

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART: ASUS TUF GAMING B660M-E 5333MHz DDR4

CPU: Intel Core i5 12400F 4.40GHz

RAM: GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO 3600MHz CL18

GPU: ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB GDDR6 192 Bit

KASA: Thermaltake Commander G33 750W 80+Platinum

SIVI SOĞUTUCU: COOLERMASTER MASTERLIQUID ML240 ILLUSION WHITE EDITION

1.SSD: SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2

2.SSD: WD BLACK SN770 1TB NVMe M.2

MONİTÖR: AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms
Telefonumun pili değiştirildi öyle zart bir marka ile de değiştirilmedi ama 1.5 aydır 5-6 saatlik açık ekran süresi ile kullanmama rağmen pil sağlığı yüzde 94'e düştü çok takmadığım bir mevzu arkadaşlarımda normaldir diyor sizce de normal mi?

Cihazı şarjda kullanıyor musunuz?

Taktırdığınız bataryanın markayı biliyor musunuz? 1.5 ay resmi bir batarya olmasa bile az bir süre. Veya batarya orijinal olmadığı için pil sağlığını düzgün takip edemiyor olabilir.

Geç cevap verdim kusura bakmayın. Takılan pilin markasını bilmiyorum fakat adi bir şey olmadığından eminim o konuda bir sıkıntı yok. Dediğiniz gibi bataryam orijinal olmadığı için bu tür bir sıkıntıyla karşılaştığımı düşünüyorum 94'e düştüğü zaman telefonu çok hor kullanıyordum bazen günde 3 kez hızlı şarj ile şarj ediyordum. Şu anda uzun zamandır yüzde 93'te pil sağlığım eskisi kadar da sık kullanmıyorum.

Cihazı şarjda kullanıyor musunuz?

Hayır hocam hiç şarjda kullanmıyorum yüzde 20'nin altına ve yüzde 80'nin üstüne çıkarmıyorum genelde.

Taktırdığınız pil orijinal mi? Eğer orijinal değilse, iPhone XS/XR üstü modellerde yan sanayi pil değişiminde pil sağlığı gözükmez. Pil sağlının gözükmesi için flex aktarılmıştır. Ve bu genellikle göz boyamak için yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…