İyi sosyaller. iPhone 12 mini 64 GB cihazım var. Pil sorunları olsun internete bağlanmama sorunları olsun bıktım. Özellikle günde 5 kere şarja takmaktan bıktım. Sizce bunu satıp sıfır S22'ye geçmek mantıklı mı?
İyi sosyaller. iPhone 12 mini 64 GB cihazım var. Pil sorunları olsun internete bağlanmama sorunları olsun bıktım. Özellikle günde 5 kere şarja takmaktan bıktım. Sizce bunu satıp sıfır S22'ye geçmek mantıklı mı?
İyi Sosyaller. iPhone 12 mini 64 GB cihazım var. Pil sorunları olsun internete bağlanmama sorunları olsun bıktım. Özellikle günde 5 kere şarja takmaktan bıktım. Sizce bunu satıp sıfır S22'ye geçmek mantıklı mı?
Düz 12 de geçebilirsiniz isterseniz. Şu an alınabilecek en iyi iPhonedur fakat ikinci el olarak. 0 fiyatıyla rakibi olan android cihazlardan geri kalıyor.
Düz 12 de geçebilirsiniz isterseniz. Şu an alınabilecek en iyi iphonedur fakat ikinci el olarak. 0 fiyatıyla rakibi olan Android cihazlardan geri kalıyor.