iPhone 12 Mini'den Samsung Galaxy S23'e geçilir mi?

Onun yerine bütçenizi aşsa da iPhone 13 öneririm. İkinci el falan alabilirsiniz.

iPhone kullanıyorsan öyle devam et bence Android kötü değil ama uzun ömürlü de değil.

Bence geçilir ve güncelleme desteği de olacak uzun yıllar. Şuan bende bu bütçelerde araştırma yapıyorum belki S22 Ultra alırım bakalım ne yaparsam.

Bence 12 mini ile devam et. Fakat S23 daha uzun ömürlüdür Android olduğu için.
iPhone uzun ömürlü olsaydı çoğu iPhone kullanıcıları sık sık değiştirmezdi.

Bizzat kendim iPhone 6'dayım onca şeye rağmen hala zar zor götürüyor, olay biraz birçok iPhone kullanıcısının hemen bir üstüne geçme çabası. Küçüklüğümden beri Apple ekosistemiyle iç içeyim bende ondan sıkıldım açıkçası. Araştırıyorum yukarı da dediğim gibi bakalım.

S22-S23 vs. cihazlar emsal fiyattaki IPhone'lardan çok daha güçlü, kıyaslanmayacak kadar fiyat performansı iyi cihazlar. Hatta oldukça da ucuz.

S22-S23 vs. cihazlar emsal fiyattaki IPhone'lardan çok daha güçlü, kıyaslanmayacak kadar fiyat performansı iyi cihazlar. Hatta oldukça da ucuz.
Kamera konusunda nasıllar ? daha önce hiç kullandınmı ? iphone kamerası gibi saçma sapan kelvin hataları olmuyordur inşallah.

Bence geçilir ve güncelleme desteği de olacak uzun yıllar. Şuan bende bu bütçelerde araştırma yapıyorum belki S22 Ultra alırım bakalım ne yaparsam.
Bence 12 mini ile devam et. Fakat S23 daha uzun ömürlüdür Android olduğu için.
iPhone uzun ömürlü olsaydı çoğu iPhone kullanıcıları sık sık değiştirmezdi.
Şarjı dışında memnunum aslında. ama Samsungun amiral gemisi serileri ilgimi çekmeye başladı.
Onun yerine bütçenizi aşsa da iPhone 13 öneririm. İkinci el falan alabilirsiniz.
Bakarım

S22-23 kullanmadım. Kullananlar veya uzman olanlar bu konuyu açıklar forumda da bilgi çok sanırsam, ama yorum ve test videolarında kamera konusunda daha iyi olduğu yönünde yorumlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…