IPhone 12 & Nothing Phone 2

Retropatt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yurt dışı Xiaomi 13 cihazımı sattım,
2 model arasındayım 21 bine 88 pil ömürlü 128 GB sıfır ayarında iPhone 12 mi yoksa sıfır 20.500'e Nothing Phone 2 mi almalıyım?
Aslında bambaşka cihazlar ama en doğru iki seçenek olarak geliyor.
Sizce en doğru seçenek ne olur?

Benim gözümde hiçbiri, fakat bu ikisinden olacaksa nothing Phone 2 tercih ederdim.

Öncelikle ikisi de gerçekten bambaşka telefonlar. Kendi ihtiyaçlarına göre öncelikle Android mi iOS mu kullanmak istiyorsun onu düşün. Daha sonra da ikisinin özelliklerini karşılaştırmanı tavsiye ederim.

Dostum babam gibi 50 yaşında olup yeni telefon öğrenmek istemiyorsan iPhone 12 alınmaz. O paraya şehrinde ikinci el S23 var mı bakabilir misin?

Veya sıfır S23 FE alınır.

Benim gözümde hiçbiri, fakat bu ikisinden olacaksa nothing Phone 2 tercih ederdim.

Öneri var mı?

MacBook kullanıyorum ekosistem olarak iyi olur diye düşünüyorum.

S23 bütçemi zorluyor biraz 21'e yok.
S23 FE de Xiaomi 13'ten sonra tabiri caizse attan inip eşeğe binmek gibi olur hocam.

MacBook kullanıyorsan bence düşünmeden IPhone'ye yönelmelisin.

Öneri var mı

Macbook kullanıyorum ekosistem olarak iyi olur diye düşünüyorum

S23 bütçemi zorluyor biraz 21 e yok
S23 FE de Xiaomi 13 den sonra tabiri caizse attan inip eşeğe binmek gibi olur hocam
Macbook kullanıyorsanız tabikide iPhone 12.

İkisi arasından tamamen beklentilerinize kalmış, yani ben olsaydım hem farklılık olması hem de merakımdan dolayı Nothing 2 alırdım ama bence o fiyatlara daha iyi telefonlar var. S22 ve S23 FE gibi.

MacBook kullanıyorum ekosistem olarak iyi olur diye düşünüyorum.
O zaman iPhone 12 almanız mantıklı olur. Mesajı yeni gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…