zeynepzz Yoctopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 4 6 Ağustos 2024 #11 Yaşar Portakal dedi: İon ve polimer bataryalar ortalama 18 ay normal kullanımda tam kapasiteye yakın performans sağlıyorlar. Problemli bir durum yok elbette düşecek.. Genişletmek için tıkla... Düşecek tabiki %100de kalmasını beklemiyorum fakat 9 ayda %89a düşmesi çok hızlı oldu Yaşar Portakal dedi: İon ve polimer bataryalar ortalama 18 ay normal kullanımda tam kapasiteye yakın performans sağlıyorlar. Problemli bir durum yok elbette düşecek. Genişletmek için tıkla... Düşecek tabii ki %100'de kalmasını beklemiyorum fakat 9 ayda %89a düşmesi çok hızlı oldu gibi geldi
Yaşar Portakal dedi: İon ve polimer bataryalar ortalama 18 ay normal kullanımda tam kapasiteye yakın performans sağlıyorlar. Problemli bir durum yok elbette düşecek.. Genişletmek için tıkla... Düşecek tabiki %100de kalmasını beklemiyorum fakat 9 ayda %89a düşmesi çok hızlı oldu Yaşar Portakal dedi: İon ve polimer bataryalar ortalama 18 ay normal kullanımda tam kapasiteye yakın performans sağlıyorlar. Problemli bir durum yok elbette düşecek. Genişletmek için tıkla... Düşecek tabii ki %100'de kalmasını beklemiyorum fakat 9 ayda %89a düşmesi çok hızlı oldu gibi geldi
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.682 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #12 zeynepzz dedi: Maalesef güncellemelerini geldiği gibi yapıyordum (. Genelde %20-%100 arasında şarj ediyorum, bazen de 80 değişiyor Genişletmek için tıkla... Hak etmiş o zaman telefonun bu seviyeyi.
zeynepzz dedi: Maalesef güncellemelerini geldiği gibi yapıyordum (. Genelde %20-%100 arasında şarj ediyorum, bazen de 80 değişiyor Genişletmek için tıkla... Hak etmiş o zaman telefonun bu seviyeyi.