E elifffnaz Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #1 Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim?
Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.698 Çözümler 25 Yer Adana 2 Şubat 2025 #2 elifffnaz dedi: Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasma bu kadar 20-80 arası şarj et şarjda da oynama.
elifffnaz dedi: Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasma bu kadar 20-80 arası şarj et şarjda da oynama.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Şubat 2025 #3 Düşmesini engelleyemezsin.
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 337 Çözümler 11 2 Şubat 2025 #4 iPhone cihazlar genellikle %90'a kadar normale göre hızlı bir düşüş yaşayabilir. %90'dan sonra düşüş hızı azalacaktır.
iPhone cihazlar genellikle %90'a kadar normale göre hızlı bir düşüş yaşayabilir. %90'dan sonra düşüş hızı azalacaktır.
E elifffnaz Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #5 izoo dedi: Kasma bu kadar 20-80 arası şarj et şarjda da oynama Genişletmek için tıkla... 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor kinder dedi: iPhone cihazlar genellikle %90'a kadar normale göre hızlı bir düşüş yaşayabilir. %90'dan sonra düşüş hızı azalacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya bir de hiç düşürmeme rağmen ekranın bir köşesi çatlamış bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu. mardzic dedi: Düşmesini engelleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yani düşecek mi düzgün kullansam bile?
izoo dedi: Kasma bu kadar 20-80 arası şarj et şarjda da oynama Genişletmek için tıkla... 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor kinder dedi: iPhone cihazlar genellikle %90'a kadar normale göre hızlı bir düşüş yaşayabilir. %90'dan sonra düşüş hızı azalacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya bir de hiç düşürmeme rağmen ekranın bir köşesi çatlamış bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu. mardzic dedi: Düşmesini engelleyemezsin. Genişletmek için tıkla... Yani düşecek mi düzgün kullansam bile?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.386 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Şubat 2025 #6 elifffnaz dedi: 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor. Ya bir de hiç düşürmeme rağmen ekranın bir köşesi çatlamış bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu. Yani düşecek mi düzgün kullansam bile? Genişletmek için tıkla... Evet düşer.
elifffnaz dedi: 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor. Ya bir de hiç düşürmeme rağmen ekranın bir köşesi çatlamış bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu. Yani düşecek mi düzgün kullansam bile? Genişletmek için tıkla... Evet düşer.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.698 Çözümler 25 Yer Adana 2 Şubat 2025 #7 elifffnaz dedi: 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Bataryayı daha hızlı eskitirsin o şekilde.
elifffnaz dedi: 100 olsa olmuyor mu ya gece takıyorum sabah 100 oluyor Genişletmek için tıkla... Bataryayı daha hızlı eskitirsin o şekilde.
E elifffnaz Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Şubat 2025 #8 mardzic dedi: Evet düşer. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya peki 2 yılda 80'in altına düşse cidden değişim yapıyorlar mı ücretsiz izoo dedi: Bataryayı daha hızlı eskitirsin o şekilde. Genişletmek için tıkla... 80 olmasını bekleyip öyle yatacağım o zaman
mardzic dedi: Evet düşer. Genişletmek için tıkla... Çok saçma ya peki 2 yılda 80'in altına düşse cidden değişim yapıyorlar mı ücretsiz izoo dedi: Bataryayı daha hızlı eskitirsin o şekilde. Genişletmek için tıkla... 80 olmasını bekleyip öyle yatacağım o zaman
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.698 Çözümler 25 Yer Adana 2 Şubat 2025 #9 elifffnaz dedi: 80 olmasını bekleyip öyle yatacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde daha yavaş eskiyecek ama çok kasıyorsun her türlü eskiyor zaten.
elifffnaz dedi: 80 olmasını bekleyip öyle yatacağım o zaman. Genişletmek için tıkla... Evet bu şekilde daha yavaş eskiyecek ama çok kasıyorsun her türlü eskiyor zaten.
F Fenerbahce_1907 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #10 elifffnaz dedi: Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... IPhone'lerin batarya sonradan Arap atı gibi açılıyor zaten ahahah.
elifffnaz dedi: Şarjda bakıyordum bazen ve sarjdan tam dolmadan çıkarıyordum. Artık düzenli kullansam düşmesini engelleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... IPhone'lerin batarya sonradan Arap atı gibi açılıyor zaten ahahah.