iPhone 12 pil sağlığı çok hızlı düştü

2 ay önce aldığım iPhone 12 pil sağlığı şimdi 96 çok hızlı düştü telefonu zorladığımı düşünmüyorum. PUBG-CoD gibi oyunlarda oynamıyorum sebebini bilen var mı?

Cihazı yüzde 10-20 arası şarja takıp yüzde yüz olduğunda prizden alıp cihaz şarj olduğunda cihazı kullanmamalısın. Buna rağmen düştü ise Apple destek ile görüşmeni tavsiye ederim.

Cihazı yüzde 10-20 arası şarja takıp yüzde yüz olduğunda prizden alıp cihaz şarj olduğunda cihazı kullanmamalısın. Buna rağmen düştü ise Apple destek ile görüşmeni tavsiye ederim.

Bu 10-20 arası şarja takmayın muhabbeti yalanmış hocam Apple desteğin kendisi söylüyüyor.

2 ay önce aldığım iPhone 12 pil sağlığı şimdi 96 çok hızlı düştü telefonu zorladığımı düşünmüyorum. PUBG-CoD gibi oyunlarda oynamıyorum sebebini bilen var mı?

Merhaba telefonunuzun iPhone 12 olarak mini Pro'ya da Pro Max olarak hangisidir ona göre yardımcı olayım saygılarımla.

Apple'a güveniyorsanız buraya neden yazıyorsunuz o zaman?

Sizden cevap net alamayınca yazmaya karar verdim. Bir de ben size neden çok hızlı düştüğünü sordum 10-20 şarj takmayın olayını değil.

Merhaba telefonunuzun iPhone 12 olarak mini Pro'ya da Pro Max olarak hangisidir ona göre yardımcı olayım saygılarımla.

Direk iPhone 12.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…