iPhone 12 Pro alınır mı?

Justatutku

Femtopat
Daha fazla  
Hocam 1 aydır falan telefon arıyorum değerlendirme yapıyorum iPhone 12 Pro alınır mı?
Telefonu 15K'den buldum.

Hocam 1 aydır falan telefon arıyorum değerlendirme yapıyorum iPhone 12 Pro alınır mı?
Telefonu 15K'den buldum.

TR cihazımı yurt dışımı onun dışında sağlam olduğuna eminseniz alın bazen kasası yan sanayi oluyor

Telefonu 15K'den buldum.

iPhone 11'lerin yazılım güncellemesi bitti bir anlamı kalmadı herkes bitmeden önce satma peşindeydi çoğunun elinde patladı. Yarın bir gün 12 Pro'nun da yazılım güncellemesi bitecek. Bir anlamı kalmayacak ona göre düşün istersen.

Bulduğun yurt dışı olmalı.

Evet hocam yurt dışı cihaz.

TR cihazımı yurt dışımı onun dışında sağlam olduğuna eminseniz alın bazen kasası yan sanayi oluyor

Eğer iPhone 13 veya üst segment bir telefon almaya kalkışsaydım muhtemelen bütçem yetmezdi hocam.

Sanmam. Daha geçen iPhone XS 'i satışa koydum çok sayıda kişi istedi. iPhone bu ülkede ayrı bir değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…